Израелските сили атакуваха конвои с хуманитарна помощ и сгради в

...
Израелските сили атакуваха конвои с хуманитарна помощ и сгради в
Коментари Харесай

Израелските сили атакуваха „известни местоположения на хуманитарни работници“ в Газа: Правозащитна група

Израелските сили нападнаха конвои с филантропична помощ и здания в Ивицата Газа минимум осем пъти от октомври, макар че им бяха дадени координати, с цел да подсигуряват отбраната им, Права на индивида Watch (HRW) се споделя в нов отчет.

Най-малко 31 филантропични служащи и техните спътници са били убити, сподели интернационалната правозащитна група в нов отчет, оповестен във вторник.

„ Израелските управляващи не са предизвестили авансово нито една от филантропичните организации преди ударите “, се споделя в отчета.

„ Осемте случая разкриват съществени дефекти на по този начин наречената система за деконфликция, предопределена да отбрани филантропичните служащи и да им разреши безвредно да доставят животоспасяваща филантропична помощ в Газа “, се прибавя в него.

Поне 254 филантропични служащи са били убити в Газа от 7 октомври съгласно Организация на обединените нации, когато избухна актуалният спор. От тях 188 са чиновници на Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа на палестинските бежанци в Близкия изток (UN...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР