Руски наборници, чуйте ме внимателно. Руски офицери – вие вече

...
Руски наборници, чуйте ме внимателно. Руски офицери – вие вече
Коментари Харесай

Зеленски към солдатите: Предайте се и ще ви спасим!

„ Руски наборници, чуйте ме деликатно. Руски офицери – вие към този момент разбрахте обстановката. От Украйна няма да вземете нищо. Единствено ще убивате хора. Или сами ще бъдете убити. Защо би трябвало да умирате? За какво? Зная, че не желаете. Чуваме прихванатите ви диалози. Знаем какво е действителното ви мнение за тази безсмислена война. Мнението ви за този срам и за вашата страна. Чуваме диалозите ви с дома. От името на Украйна ви предлагам шанса да оцелеете. Предайте се и ние ще се отнесем с вас като с естествени хора. Не както ви третира съветската войска ”.

Това съобщи на 20-ия ден от войната на Путин против Украйна украинският президент Володимир Зеленски.

През миналите 24 часа малко неща се трансформираха на бойното поле. Напредването на руснаците спря на практика на всички места. Смята се, че те се пробват да попълнят запасите на армията.

Непрекъснат остава артилерийския обстрел и бомбардировките. Редица украински градове оповестяват за разрушени жилищни здания, пътища и друга инфраструктура.

На този декор изненадващо министър председателите на Полша, Чехия и Словения оповестиха, че отиват през днешния ден в обсадения Киев.

Нови опустошения в украинската столица Киев. Два жилищни блока бяха ударени от обстрел във вторник сутринта. Щети са нанесени и на спирка на метрото.

Това става, ден откакто ракета удари жилищен регион, унищожи тролейбус и умъртви двама души.

Москва продължава всекидневно да обстрелва Киев, Харков, Чернигов, Мариупол и Николаев.

Въпреки това, напредъкът на съветските войски беше занимателен във всички посоки.

Това е лицето на войната, която Русия стартира против Украйна. Унищожават цивилни здания. Унищожават живота на хората. Безсмислена война, която би трябвало да спре, съобщи кметът на Киев Виталий Кличко и разгласи комендантски час на столицата.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР