Руската сензация във фигурното пързаляне Камила Валиева поднови тренировки на

...
Руската сензация във фигурното пързаляне Камила Валиева поднови тренировки на
Коментари Харесай

Камила Валиева се завърна на леда |

Руската сензация във фигурното пързаляне Камила Валиева възобнови тренировки на олимпийските игри в Пекин. Тя пропусна вчерашното си занятие, откакто към името й се завъртя информация за подозрителен допинг тест, изработен преди олимпийските игри.

Все още няма публична информация по проблема от Международния олимпийски комитет и Международната федерация по кънки, само че церемонията по награждаването в отборното съревнование, извоювано от Валиева и съотборниците й от Руския олимпийски комитет, беше отсрочена за неопределен срок.

Появата й на тренировката беше възприето като знак, че тя не е отстранена от олимпиадата и се чака позитивна за нея развръзка.

На заниманието участваха и треньорите Даниил Глайгенхаус, Сергей Дудаков и Етери Тутберидзе. На тренировката Валиева първо падна, а по-късно извърши троен аксел, а по-късно й каскада от четворен дебелак - троен дебелак - троен ритбергер. След това още веднъж падна при осъществяване на четворен дебелак, с цел да приключи с чисто осъществяване на четворен дебелак - ойлер, троен дебелак и троен лутц - троен дебелак.

Шефът на пресслужбата на МОК Марк Адамс отхвърли да разяснява случая с Валиева.

“Не мога да разясня всички клюки. Възникна обстановка, за която ни е нужна консултация. Слуховете за допинг са нечиста сделка.

Личната треньорка на Валиева Тутберидзе също съобщи, че с “клюки и злословия не се занимавам ”. Междувременно Валиева, която е единствено на 15 години, продължава да получава поддръжка от някогашни и сегашни съветски фигуристи и спортисти.
View this post on Instagram

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР