Руската ракета „Кинжал“, от която в момента Съединените американски щати

...
Руската ракета „Кинжал“, от която в момента Съединените американски щати
Коментари Харесай

САЩ треперят заради руската ракета „Кинжал“

Руската ракета „ Кинжал “, от която сега Съединените американски щати не могат да се защитят, ще бъде в бойна подготвеност в съветската войска през 2020 година, съобщи CNBC.

Американското издание цитира поискали анонимност лица, които имат пряк контакт с отчети на американското разузнаване. Русия сполучливо е тествала хиперзвуковата ракета през този месец на цели на близо 800 километра разстояние.

В отчет на разследващите служби се споделя, че съветските въоръжени сили са тествали „ Кинжал “ на изтребители МиГ-31, само че упоритостта на Москва е тези ракети да бъдат ситуирани на стратегически бомбардировачи.

Разкритията са направени преди срещата в Хелзинки сред американския президент Доналд Тръмп и съветския му сътрудник Владимир Путин. Тръмп сподели, че ще разиска обилни съкращения на нуклеарните оръжия, когато се срещне с Путин в понеделник.

Ръководителят на Стратегическото командване на въоръжените сили Джон Хайтън призна, че американските сили все още са безсилни пред свръхзвуковите оръжия на Русия. Той разказа тъмен сюжет пред Вашингтон, съгласно който на процедура страната няма отбрана за ракетите, които Русия и Китай създават.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР