Руската космическа агенция публикува координатите на Пентагона на САЩ и

...
Руската космическа агенция публикува координатите на Пентагона на САЩ и
Коментари Харесай

Русия обвини Запада, че сателитите му работят за Украйна и си отмъсти

Руската галактическа организация разгласява координатите на Пентагона на Съединени американски щати и мястото на срещата на върха на НАТО, заявявайки, че западните сателитни оператори работят за врага на Москва - Украйна, оповестява " Ройтерс ".

По думи на ръководителя на " Роскосмос " Дмитрий Рогозин всички частни и държавни сателитни оператори работят извънредно за " нашия зложелател ".

Страните членки на НАТО не крият обстоятелството, че изпращат оръжия, с цел да оказват помощ на Украйна да устои на съветската инвазия.

Американската частна сателитна компания Maxar, чийто клиент е и Министерството на защитата на Съединени американски щати, няколко пъти разгласява фотоси, направени над Украйна и Русия още преди началото на нашествието през февруари.

Бяха публикувани сателитни изображения на скупчването на съветски военни сили покрай Украйна в миг, когато Москва отхвърляше да има каквото и да е желание за навлизане.
 Нови фотоси от Maxar - съветски ескорт в Белгородска област
Нови фотоси от Maxar - съветски ескорт в Белгородска област

Прехвърлянето на запаси за идната съветска атака в Донбас продължава

Днес се открива на която западните страни ще разгласят Русия за най-големия си зложелател, написа Рогозин в " Телеграм ".

" Роскосмос " разгласява сателитни фотоси на мястото на срещата на върха и на самите командни центрове, които поддържат украинските националисти, добави той.

Публикувани са съветски сателитни фотоси на мястото на срещата на върха в Мадрид, Пентагона, Белия дом във Вашингтон, постройките на английското държавно управление в центъра на Лондон, немското държавно управление и постройката на Райхстага в Берлин, централата на НАТО в Брюксел, както и резиденцията на френския президент и други държавни здания в Париж.

" В същото време даваме координатите на обектите. За всеки случай ", уточни Рогозин.

Въпросните координати са с изцяло свободен достъп.
 Руската колона, която приближаваше Киев, се е разпръснала, демонстрират сателитни фотоси
Руската колона, която приближаваше Киев, се е разпръснала, демонстрират сателитни фотоси

Техника, разпиляна в горски местности…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР