Руската федерална агенция по туризма (Ростуризъм) препоръчва на туристическите агенции

...
Руската федерална агенция по туризма (Ростуризъм) препоръчва на туристическите агенции
Коментари Харесай

Ростуризъм препоръча на турoператорите други направления вместо България

Руската федерална организация по туризма (Ростуризъм) предлага на туристическите организации да прегледат опцията за подмяна на България с други посоки, се споделя в изказване на ведомството, представено от ТАСС.

Препоръката за подмяна на България с различни посоки или смяна на графика за пътуването е обвързвана със затварянето на българското въздушно пространство за съветски авиопревозвачи и ответното затваряне на съветското въздушно пространство за български авиопревозвачи. При сегашната обстановка съветските туристи мъчно могат да посещават България с директни полети, отбелязва Ростуризъм.

Туристите, които са резервирали отмора в България, могат да се извърнат към организацията за замяната им или за смяна на графика на пътуването. Вече намиращите се в България би трябвало да се извърнат към нашата страна за споразумяване на въпросите, свързани с връщането си, съгласно изказването, представено от Българска телеграфна агенция.

Междувременно посолството на Русия в България излезе с реакция във Фейсбук на решението на страната ни да затвори въздушното си пространство за съветски самолети.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР