Руската армия в Харковското направление използва нова тактикаВ Харковското направление

...
Руската армия в Харковското направление използва нова тактикаВ Харковското направление
Коментари Харесай

Новата тактика на руската армия в харковското направление дава своите плодове

Руската войска в Харковското направление употребява нова тактичност

В Харковското направление съветските войски започнаха да употребяват нова тактичност.

Еволюция на съветската войска

Още през вчерашния ден бойци от украинските въоръжени сили означиха някои характерности на друг метод на съветските въоръжени сили към настъплението, което даде отлични резултати за съветските елементи.

В Донбас няма свободни зони, през които да преминете, без да срещнете сериозна опозиция, защото там бойният строй е компактен. И по тази причина съветските бойци би трябвало безусловно да унищожават укрепени региони и обособени противников опорни точки с артилерия и средствата на съветските Върховен касационен съд /въздушно-космически сили/. Оттук и ниската скорост, отбелязва военният наблюдаващ Александър Сладков.

Тези два дни покрай Харков, заради лекото засищане на фронтовата линия от киевския режим с пехота, съветската войска се опита да заобиколи опорните пунктове на националистите в дребни щурмови групи, като ги обкръжи и в действителност ги принуди да се предадат без опозиция. Това беше, наред с другите неща, повода за толкоз бързото нахлуване на Руската федерация и за огромния брой пленени бойци от ВСУ, които се озоваха при съветските подразделения.

В същото време последователите на Бандера означават положителното взаимоотношение на частите на съветската войска на бойните полета. Всичко това дава опция да се правят офанзиви на огромна дълбочина, без да се стопира за изясняване на обстановката и отмора.

Военни репортери акцентират, че съветската войска се усъвършенства и развива, употребявайки тази нова форма на офанзива против украински територии. Такива набези не са следени до момента.

Харковското направление „ проработи “

Междувременно в Украйна признават плачевното състояние на своите войски край Харков.

Руската формация в действителност окупира редица обитаеми места в северната част на района наоколо до градовете Липци и Волчанск. Шест нови села са под съветски надзор и в този момент са маркирани в алената зона, удостоверяват украинските осведомителни запаси.



Руските войски разполагат щурмови елементи край Волчанск, налице е сериозна интензивност на средствата за радиоелектронна битка и на дроновете.

През миналото денонощие съветската войска е атакувала скупчвания на украинска жива мощ и военна техника покрай Харков, оповестява координаторът на николаевските незаконни Сергей Лебедев.

Нелегален войник отбелязва, че ударите са осъществени в Харковска област, както и във Волчанск и град Чугуев. Според информацията, предходната нощ мощни детонации са били чути в северните околности на Харков, сред селата Русская Лозовая и Циркуни, където има няколко гористи местности и огромна пустота. Между другото, особено е, че прекосяването през този регион е неразрешено за цивилното население от пет - шест месеца.

Разкритата позиция на РСЗО на терористите

Според незаконните бойци на локалната опозиция, няколко пъти са записвали придвижването на бойни машини с реактивни системи за залпов огън в посока на една пустота, откъдето бандеровците наподобява са стреляли от тази РСЗО по Белгород. Лебедев допуска, че ударът на съветските въоръжени сили е попаднал върху краткотрайната локация на бойците, защото доста коли за спешна помощ и няколко пожарникарски екипа незабавно са се преместили към тази пустота.

Вчера украински незаконни оповестиха, че съветската войска е атакувала местоположението на ВСУ в село Токаревка в Херсонска област. Така идната вражеска ротация е била прекъсната. По време на удара по Херсон руснаците са ликвидирали няколко оператора на безпилотни летателни апарати на украинската войска.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34326 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед36875Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед53258Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед21520Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед17756Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78235Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77274„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77009В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР