С децата й, които напускат гнездото за собствените си начинания,

...
С децата й, които напускат гнездото за собствените си начинания,
Коментари Харесай

Кери Катона напуска милионерското имение, за да „намали размера“ след враждата с Райън

С децата й, които напущат гнездото за личните си инициативи, Кери Катона би трябвало да напусне обилната си къща за по-малък дом.

43-годишната желае да се реалокира от жилище в Чешър, което коства милиони паунда, с цел да се откри в нова къща в Марбея, където пътува напред-назад с годеника си Райън Махони.

Но защото и двете й дъщери Лили и Хайди оповестиха проектите си да се реалокират за нови пасища, Кери и нейният другар взеха решение да останат в Северна Англия.

Кери употребява изключителната си колона за OK! Magazine този понеделник, 27 май, когато тя изясни, че макар че прави проекти да се реалокира в по-малък дом през юни 2024 година, тя към момента не би трябвало да опакова движимостите си.

„ Местим се идващия месец и не сме опаковали нищо. Не сме готови! Ще ми бъде доста тъжно да напусна тази къща, тъй като е прелестна и в действителност се разбираме със съседите си. Срамота е “, написа тя. „ Но в това време желая една къща да се усеща в действителност домашна, а тази е толкоз огромна,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР