Джовани Перниче продължава да живее нормално на фона на продължаващите

...
Джовани Перниче продължава да живее нормално на фона на продължаващите
Коментари Харесай

Джовани Перниче се отклонява от драмата на Strictly Come Dancing, докато посреща нов член в семейството

Джовани Перниче продължава да живее обикновено на фона на продължаващите разногласия към ориста му в Strictly Come Dancing на фона на обвинявания в тормоз.

33-годишният професионален танцьор влезе в Instagram в неделя, с цел да показа най-новия член на фамилията си - очарователно кученце, което в този момент споделя с приятелката си модел Моли Браун, 25. Италианската звезда сияеше в сладка фотография, споделена от приятелката му, до момента в който двамата се любуваха на вечеря в първокласен лондонски ресторант с новото си куче померан, което нарекоха Рокси.

Както постоянно, Джовани изглеждаше грациозен в синя риза и кафяв блейзър. Той добави визията с чифт дизайнерски слънчеви очила Ray-Ban, до момента в който се наслаждаваше на известно време на слънце със своята основна жена и най-новото им попълнение. До фотографията Моли написа: „ Обсебена “.

Новата фотография излезе нескрито след обвиняванията, направени от популярната партньорка на Джовани от миналогодишния сериал, Аманда Абингтън, по отношение на държанието му отвън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР