Никой не може да премине през живота, без сърцето му

...
Никой не може да премине през живота, без сърцето му
Коментари Харесай

Стоплящото сърце послание на татко към дъщерята, чието сърце беше разбито при объркана раздяла

Никой не може да премине през живота, без сърцето му да бъде разрушено – само че няма причина да страда самичък от болката. След като видя щерка си да плаче поради бивше гадже, един ненагледен татко показа думите си на мъдрост, с цел да й помогне да преодолее сърдечната й болежка.

Във видеоклип в TikTok потребителят @fallonthompsxon показа текстовите известия, които е получила от татко й с надпис: „ POV [гледна точка]: Току-що те изхвърлиха на алеята ти и татко ти видя всичко. “ Съобщението му гласи: „ Хей, момиченце... ето малко позиция от твоя дъртак... Имал съм доста връзки от връзки за една нощ до връзки, до другари с облаги, до приятелки, до приятелки, които живеят дружно, и тогава срещнах майка ти.

„ Мога да кажа сигурно, че когато я срещнах, беше мигновено друго. Мога също да кажа, че знаех, че е друго, тъй като прекосих през тези други прекарвания. Така че това, с което се занимавате през днешния ден, е належащо, с цел да можете един ден да разберете по кое време човек е в действителност подхо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР