Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли беше видян да

...
Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли беше видян да
Коментари Харесай

Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли беше забелязан да напуска магазина за пушене, докато дъщеря се отказа от фамилното име на баща си

Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли беше забелязан да прави стилно излизане, откакто беше оповестено, че дъщерята на двойката е изоставила семейството на татко си фамилно име.

В неделя Пакс Джоли-Пит, синът на Брад и Анджелина, беше видян да прави стилно излизане от пушилня в Лос Анджелис на своя Talaria Sting R MX4 Electric Dirt Bike. 20-годишният изглеждаше спокоен, до момента в който излизаше от магазина, облечен в сиво долнище на спортен екип с бяла огромна тениска и черна шапка.

Брад Пит, който сега е изправен пред удар след щерка си заряза семейството си, е осиновителят на Пакс Джоли-Пит, откогато Анджелина Джоли го осинови от сиропиталище в град Хо Ши Мин, Виетнам, през 2007 година По това време Пакс беше единствено на три години и беше в сиропиталището откакто е бил изхвърлен като новородено бебе от неговата пристрастена към хероин биологична майка.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете на The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дъщерята на Анджелина Дж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР