Русия смята за неприемлива дори мисълта за война с Украйна.

...
Русия смята за неприемлива дори мисълта за война с Украйна.
Коментари Харесай

Елеонора Митрофанова: Русия смята за неприемлива дори мисълта за война с Украйна

Русия счита за неприемлива даже мисълта за война с Украйна. Украйна се употребява за нагнетяване на ситуацията. Това съобщи в ефира на Нова телевизия посланикът на Русия у нас Н. Пр. Елеонора Митрофанова. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 138
" Прекият въпрос е обвързван с нервността, която се нагнетява в медиите, че Русия е събрала сили и по секрети пътеки се промъква към Украйна. Украинският президент към този момент сподели, че не вижда никаква опасност, секретарят на съвета по сигурността на Украйна счита, че няма заплаха. Но все пак Съединени американски щати и Англия, на първо място НАТО, интензивно въоръжават Украйна, предават смъртоносно оръжие - нещо, което е извънредно небезопасно за в бъдеще ", изясни тя.

По думите на Митрофанова някой се пробва да предизвика, в случай че не война, то някакви военни дейности, след което може да има „ доста съществени наказания ”.

Русия в никакъв случай не е била срещу Украйна да е член на Европейски Съюз, само че на НАТО - да, тъй като е неприятелски на Русия блок, сподели още тя.

Това връщане към границите към 97 година не е да излязат страните от НАТО, а да се върне въоръжението и базите на НАТО. Ваше суверенно право е всяка страна да избира алианса за гарантиране на нейната сигурност. Става дума за кардинално систематизиране, вашето държавно управление доста вярно, съгласно мен, не се изрича доста внезапно по тази тематика. Това не е игра на България.

Всякакви военни бази, които заплашват нашата сигурност към този момент се цели, сподели още тя. По думите ѝ в случай че в България се разположат военни бази и стратегически оръжия, то България би била цел за Русия, само че у нас няма такива и надлежно не сте.

Що се отнася до това дали ще има наказания посредством доставянето на газ за България, то тя съобщи, че Русия постоянно е била сигурен търговски сътрудник. Като се пробват да спрат Северен поток 2, то Европа сама се санкционира. Инфлацията ще тръгне нагоре, тъй като втечнения газ е доста по-скъп, а както видяхме Съединени американски щати не са сигурен сътрудник в доставките.

 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 138  Експерт: Вероятно ще има отсрочване на влизането на Украйна в НАТО Експерт: Вероятно ще има отсрочване на влизането на Украйна в НАТО  Байдън: Русия ще си заплати, в случай че нападне Украйна Байдън: Русия ще си заплати, в случай че нападне Украйна  Полша предвижда усилване на съветското военно наличие в Беларус Полша предвижда усилване на съветското военно наличие в Беларус
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР