Русия ще прибегне до оръжие за масово унищожение само ако

...
Русия ще прибегне до оръжие за масово унищожение само ако
Коментари Харесай

Путин: Русия ще прибегне до оръжие за масово унищожение, само ако оцеляването на страната е застрашено

Русия ще прибегне до оръжие за всеобщо заличаване единствено в случай че оцеляването на страната е застрашено, съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин в изявление за съветски медии.

Москва е подготвена за договаряния по украинския въпрос на основата на реалистични условия и се надява всички разногласия и спорове да бъдат позволени по кротичък метод, уточни той.

На Запада му е ясно, че е невероятно Русия да понесе проваляне във война. Гаранцията за сигурността на ползите на Русия би трябвало да бъде в основата за помиряването сред Русия и Запада, добави още Путин.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18952Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед7394Д-р Владимир Трифонов: Китайският модел за световно развиване -  опция за непоклатимост и стопански растежАлтернативен Поглед32295Активно българско присъединяване на представители от Политическа партия АБВ - част от " ЛЕВИЦАТА! ", на Младежкия фестивал в СочиАлтернативен Поглед10454Проф. Захари Захариев за книгата на Си Дзинпин " Управлението на Китай " и за " Двете сесии " на КНРАлтернативен Поглед15628Проф. Боян Дуранкев: Бъдещето на Европейския съюз и България в подтекста на въздействието на Азия и КитайАлтернативен Поглед163168Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127083Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94443Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед89980Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед83463Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев2216Цола Драгойчева - Македония сред Тито и Димитров след 1944-та(Втора част)Васил Проданов17601Залезът на Европа: Трета част – Демографската гибел Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР