Риши Сунак отказа пет пъти да изключи провеждането на общи

...
Риши Сунак отказа пет пъти да изключи провеждането на общи
Коментари Харесай

Риши Сунак подхранва изборната треска, тъй като пет пъти не успя да изключи изборите през юли

Риши Сунак отхвърли пет пъти да изключи провеждането на общи избори през юли на фона на трескави спекулации по отношение на датата, на която Англия най-сетне ще се насочи към урните.

Премиерът, който е под обстрел, който е изправен пред евентуално пагубни резултати на локалните избори в четвъртък, неведнъж отклоняваше въпроси по отношение на датата. Лидерът на торите сподели, че съгласно негово „ работно съмнение “ гласуването ще се организира през втората половина на 2024 година, защото той обезверено се пробва да промени тежкия рейтинг на своята партия в социологическите изследвания.

Но разпитан по Sky News, министър председателят сподели, че няма да " споделя нищо повече от това, което към този момент съм споделил ". Запитан непосредствено дали не изключва юли, той сподели: „ Отново. Ще се опитате да кажете „ ти решаваш това, ти решаваш това “.

Поставете за него втората половина на годината може да включва юли, министър председателят сподели: " Няма да кажа нищо повече от това, което към този момент споделих, бях доста явен за това. " Притисн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР