Русия обяви, че от територията на САЩ непрекъснато се осъществяват

...
Русия обяви, че от територията на САЩ непрекъснато се осъществяват
Коментари Харесай

Американски военни с масирани кибератаки срещу Русия

Русия разгласи, че от територията на Съединени американски щати непрестанно се реализират хакерски атаки против съветски организации,, оповестява Reuters.
Информацията се удостоверява и от американските медии. Става въпрос за дейности на американските военни, които са лишили от достъп до мрежата чиновници на Агенцията за интернет проучвания в Санкт Петербург.
Според The Washington Post Атаката е предизвестие поради съветски кибернападения против Съединени американски щати, които " няма да останат безнаказани ".
Операцията е осъществена от чиновници на киберкомандването на въоръжените сили на Съединени американски щати с поддръжката на разследващите служби.
Агенцията за интернет проучвания е обвързвана с съветския предприемач Евгений Пригожин.
Съединените щати настояват, че организацията, която назовават „ фабрика за тролове”, е забъркана в опитите за манипулиране на президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година Русия изрично отхвърля намесата.
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че са атакувани разнообразни съветски организации.
" Това което мога да кажа е, че територията на Съединени американски щати непрекъснато се употребява за образуване на голям брой хакерски атаки против разнообразни съветски организации. В това се състои действителността, с която живеем. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР