Русия не знае как ще се развие ситуацията в Сирия,

...
Русия не знае как ще се развие ситуацията в Сирия,
Коментари Харесай

Не е известно дали Сирия ще запази целостта си, каза руски зам.-външен мисистър

Русия не знае по какъв начин ще се развие обстановката в Сирия, нито подари тя ще остане страната, която е сега. Това сподели съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков в изявление за " Дойче веле ".

" Асад и държавното управление му са определени от личния им народ. Историята на битката им против тероризма е много трагична и не знаем по какъв начин ще се развие обстановката даже за това дали ще е допустимо да запазим Сирия като страна, " изясни Рябков.

Въпросът, на който той отговори, е каква е легитимността на сирийското държавно управление, което " обгазява, убива и изтезава личния си народ ". Повод за него е коментарът на представителя на външното министерство в Москва, Мария Захарова, че ракетите на Съединени американски щати би трябвало да се насочват към " терористи, не законни държавни управления. "

Рябков изясни също по този начин, че Русия не има вяра на специалистите на Организация на обединените нации и Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) в град Дума и дефинира събитията там като " провокация с присъединяване на Лондон ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР