Русе. Това отличие означава изключително много за екипа на Областна

...
Русе. Това отличие означава изключително много за екипа на Областна
Коментари Харесай

Областна администрация – Русе с първо място в класация на Института по публична администрация към Министерски съвет

Русе. „ Това отличие значи извънредно доста за екипа на Областна администрация – Русе. Всеки от тях е отделял от персоналното си време, с цел да получи нови и съответни познания, тъй че да бъде по-полезен на жителите. Освен самопризнание премията задължава за постигането на още по-добри резултати. “, това съобщи регионалният шеф Анатоли Станев при приемането на статуетката за първо място на институцията в рейтинга на учещите администрации в България от своя предходник Борислав Българинов. „ Оставям след себе си един обединен колектив и екип от отлични експерти. Благодаря на всеки от тях за положения труд и отдаденост, които демонстрираха през последните осем месеца. “, сподели Българинов.
От своя страна Анатоли Станев е безапелационен, че ще продължи политиката на своя предходник и е убеден, че със чиновниците на администрацията ще реализира също отлични резултати.
Припомняме, че в края на предходната седмица в Института по обществена администрация към Министерски съвет в столицата се състоя публична гала, на която бе връчена премията.
Областна администрация получава близо 90 точки при приблизително равнище за българските администрации от 65.4 и приблизително за западните организации 74. Областна администрация – Русе пребори конкуренция от над 80 териториални и централни администрации с близо 3000 чиновници, а оценката се връчва за даването на непрекъсната опция на всички специалисти за повишение на квалификацията. Работи се извънредно интензивно в посока на всеки сигнал, тъжба или питане да се дава отговор във допустимо най-кратки периоди – от 2 до 3 дни.
Припомняме, че през 2018-а по времето на Галин Григоров на Областна администрация бе присъдено трето място в същата категория, като с помощта на непрекъснатите старания на всички чиновници институцията е надградила потенциала си, с цел да бъде през днешния ден отличена с първо място.
В качеството си на регионален шеф Борислав Българинов ще бъде запомнен като извънреден експерт в работата си. Той бе и най-дълго ръководещият регионален шеф по времето на два служебни кабинета. Благодарение на неговата разпоредителност бе сложено началото на доста планове, свързани най-вече с подобряването на инфраструктурната съгласуваност на района, туризма и културата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР