Румен Радев като президент има политическото мислене и дълбочината на

...
Румен Радев като президент има политическото мислене и дълбочината на
Коментари Харесай

Коритаров: Радев катапултира без парашут, на БСП тепърва ѝ престои да губи

Румен Радев като президент има политическото мислене и дълбочината на разбора на човек, който в битността си на боен авиатор като че ли е катапултирал без парашут. Това е нанесло тежки провали върху способността му да прави сериозна политика и разбори. Това съобщи в изявление за политическият анализатор Георги Коритаров.

Според него не е невероятно Радев да има втори мандат, както и да сформира проект, с който да сътвори политически план след време.

„ Това обаче няма нищо общо с неговите качества и качества. Според това, което виждаме като негово държание, Румен Радев е един към момента надълбоко некомпетентен в политиката човек “, съобщи той.

Според Коритаров изборът на Корнелия Нинова за ръководител на Българска социалистическа партия е бил съдбоносен.

„ Манталитетът на „ столетницата “, особеностите на нейния правилник и формата, по която беше препоръчан да се направи сходен директен избор, авансово сочеха, че настоящият водач на партията ще бъде избран отново при изискванията на Корнелия Нинова и на нейния щаб. Там не можем да приказваме с понятието „ неточност “, а за „ невъзможност “ на две нива – идейна и лична. Който и да беше станал ръководител на Българска социалистическа партия, щеше да я води от неуспех към неуспех “, съобщи той.

И добави:

„ Тя е обречена не поради името на своя ръководител, а поради неналичието на достоверност, по отношение на поръчката да бъде лява партия и поради недостиг на модерност. На Българска социалистическа партия занапред ѝ следва да губи, до момента в който не получи разумната развръзка, която имаха сродни леви обединения във вишеградската зона. Най-пресен образец за това, каква орис чака „ столетницата “, е Общогръцкото социалистическо придвижване ПАСОК. Всички видяхме по какъв начин то на процедура изчезна. “

Анализаторът разяснява и партията на Слави Трифонов.

„ Слави Трифонов въобще не е закъснявал. Когато и да беше основал партия, тя щеше да бъде еднообразно обезсмислена и нездравословна за България. Ако имаме нерви, самообладание и богато въображение, ще преживеем и план на Слави Трифонов “, съобщи Коритаров.

"Бойко Борисов ще взе участие на изборите и това е неизбежно. Когато Мохамед не отишъл при планината, планината е отишла при Мохамед. Аз ще преразказвам – Борисов може да се е отказал от политиката, само че в случай че тя не се е от споделила от премиера, ще се върне при него и ще си го прибере назад ", съобщи още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР