Ромският славей Азис, който в момента радва публиката с имитациите

...
Ромският славей Азис, който в момента радва публиката с имитациите
Коментари Харесай

Азис предрече края си

Ромският славей Азис, който сега радва публиката с имитациите си в шоуто „ Като две капки вода “, от много време е наясно, че е талантлив със свръхестествени сили. Ясновидския си гений той е наследил от своята фамозна баба Станка, която се спомина преди близо 2 години, напомня Флагман.

През целия ѝ живот пред къщата ѝ в Костинброд се виеха опашки от хора, които желаят да схванат бъдещето си. Бабата на Азис обаче не можела да предсказа своята лична орис за разлика от него.

„ Знам, че ще пребивавам до 89 години. И ще имам ужасно доста деца. Може някои от тях да не са мои, а осиновени. Мечтая да се грижа за доста кучета и котки, само че на този стадий нямам доста време “, споделя артистът за живота и гибелта си. Той разкрива, че въпреки да е българин, има еврейски, гръцки и турски корени. Освен това може да бъде и жена, и мъж, и майка, и татко.

Благодарение на дарбата си видял и бъдещето на своята щерка Рая, която по негови думи щяла да стане или доктор, или ветеринар. Азис получил привидение, в което дъщеря му била с бяла престилка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР