Романтичните връзки в Холивуд винаги са нещо бляскаво и епично,

...
Романтичните връзки в Холивуд винаги са нещо бляскаво и епично,
Коментари Харесай

15 двойки знаменитости, които се срещнаха на снимачната площадка и мина искрата между тях в реалния живот

Романтичните връзки в Холивуд постоянно са нещо блестящо и епично, само че в случай че вярвате на преобладаващите стандарт. Всъщност броят на разводите и мощните бракове е почти идентичен. И в действителност няма значение какъв брой дълго трае романът.

Ние сме виждали доста пъти по какъв начин любовта пламва сред звездите на екрана. И в този момент искахме да разберем по какъв начин се оправят двойките.

1. Майкъл Джей Фокс и Трейси Полан

Семейно състояние: женен от 1988 година, четири деца са родени в брака.

Майкъл и Трейси се срещнаха за първи път на снимачната площадка на Family Ties през 1985 година. Те играеха влюбени, само че чувството посред им не породи тогава. Няколко години по-късно младите артисти още веднъж се сблъскаха на снимачната площадка на кино лентата “Ярки светлини, огромен град ” и от този момент в никакъв случай не са се разделяли.

2. Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Семейно състояние: разведени след 13-годишен бр имат 3 деца.

За Бен и Дженифър всичко стартира с другарство. Те играят дружно във военната мелодрама Пърл Харбър през 2001 година, а 2 години по-късно работят по кино лентата Daredevil, където героите им са запалени един към различен. За страдание актьорите подадоха молба за бракоразвод през 2018 година. Но те съумяха да поддържат другарски връзки, както и да реализират взаимно настойничество над децата.

3. Кирстен Дънст и Джеси Племонс

Статус на връзката: сгодени от 2017 година, отглеждат наследник.

Племонс безусловно излекува разрушеното сърце на Кирстен Дънст след развода с първия й брачен партньор през 2016 година По това време Джеси и Кирстен участваха дружно в телевизионния сериал „ Фарго “ и се сближиха в действителния живот. Двойката разгласи годежа си през 2017 година Ние се надяваме да чуем за тяхната женитба в близко бъдеще.

4. Джинифър Гудуин и Джош Далас

Семейно състояние: женени от 2014 година, отглеждат две деца.

За сантименталната история на Джинифър и Джошуа можем да кажем, че това беше обич от пръв взор. Те се срещнаха на снимачната площадка „ Имало едно време “ през 2011 година и започнаха да се срещат. За благополучие на героите Гудуин и Далас имаха връзка в шоуто, което разреши първата бременност на Джинифър да бъде включена в сюжета.

5. Том Круз и Никол Кидман

Семейно състояние: разведени след 11-годишен брак, имат две деца.

Никол и Том бяха основната холивудска двойка от 90-те. Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на екшън кино лентата “Дни на гръмотевицата ” през 1989 година и се ожениха. Осиновиха момче, родено през 1995 година, и момиче, родено през 1992 година Том Круз и Никол Кидман участваха в два кино лентата: Далеч, надалеч и Широко затворени очи. За страдание, през 2001 година двойката се раздели. Сега Никол е щастливо омъжена за Кийт Урбан, а сега Том няма връзка, откакто се разведе с третата си брачна половинка, актрисата Кейти Холмс.

6. Ана Пакуин и Стивън Мойер

Семейно състояние: женен от 2010 година, отглеждат две деца.

Още една двойка артисти, които се влюбиха един в различен незабавно щом се пресечеха на снимачната площадка. Започнаха да се срещат, откакто снимаха един епизод на „ Истинска кръв “ през 2007 година и се ожениха 3 години по-късно. Анна и Стивън се оправят добре в този момент, отглеждат две деца от първия брак на Мойер.

7. Дженифър Конъли и Пол Бетани

Семейно състояние: женени от 2003 година, отглеждат три деца.

Актьорите се срещнаха на снимачната площадка. Те се ожениха 2 години по-късно, в брака им се родиха две деца. Също по този начин Пол Бетани стана втори татко на сина на Дженифър от първия му брак.

8. Джена Дуан и Чанинг Тейтъм

Семейно състояние: разведени след 10 години брак, отглеждат щерка.

Чанинг се влюби в красивата Джена на снимачната площадка на известния танцов филм Step Up през 2006 година. След 3 години те си сгодизха и през 2013 година се роди щерка им. През 2018 година двойката стартира да живее настрана, а през 2019 година се разведе. Сега Джена е сгодена за артиста Стив Кази, от който тя роди второто си дете през 2020 година. А Чанинг Тейтъм излиза с певицата Джеси Дж.

9. Натали Портман и Бенджамин Милепиу

Семейно състояние: женени от 2012 година, отглеждат две деца.

По време на фотосите на „ Черен лебед “ през 2009 година Натали Портман получи освен Оскар за най-хубава актриса, само че и сътрудник в живота. Бенджамин и Натали са щастливо женени и имат две деца дружно.

10. Джон Траволта и Кели Престън

Семейно състояние: те са били женени 19 години, три деца са родени в брака.

Джон и Кели се срещат, до момента в който работят по комедията „ Експертите “ от 1987 година Актьорите се срещаха 4 години, преди да узаконят връзката си. Двойката се обичаше доста, отгледа три деца. През 2020 година Джон Траволта става вдовец.

11. Ема Стоун и Андрю Гарфийлд

Състояние на връзката: от 5 години.

Феновете на The Amazing Spider-Man бяха удовлетворени да чуят, че основните герои също са се трансформирали в двойка в действителния живот. Романсът на тези двама харизматични артисти стартира през 2010 година след взаимна работа по известния филм за комикси. Въпреки обстоятелството, че връзката беше буйна, те не продължиха дълго. Ема и Андрю се разделиха през 2015 година Сега Ема Стоун е омъжена за комика Дейв Маккери, а Гарфийлд евентуално е неженен.

12. Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Семейно състояние: разведени една година след сватбата.

Майли и Лиъм имаха вихрен разказ. Двамата станаха двойка, до момента в който работеха по кино лентата „ Последната ария “ през 2009 година и по-късно се сближиха, след което още веднъж се разминаха. През 2012 година актьорите се сгодиха, само че година по-късно се разделиха. И най-после, през декември 2018 година се състоя сватбата им, само че за жалост раздялата беше оповестена още веднъж във август. Разводът завърши през януари 2019 година В момента Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс не излизат с никого.

13. Джаред и Женевиев Падалеки

Семейно състояние: женени от 2010 година, отглеждат три деца.

Джаред се среща с Женевиев, когато се причислява към Supernatural Season 4 през 2009 година Той просто беше удивен от нея и година по-късно направи предложение. Оттогава животът на двойката наподобява просто ужасно: актьорите се ожениха, в брака се родиха три деца и в този момент цялото семейство живее в Тексас.

14. Рийз Уидърспун и Райън Филип

Семейно състояние: разведени след 8-годишен брак, отглеждат две деца.

Влюбените се ожениха през 1999 година, същата година филмът излезе и се роди щерка им. През 2003 година двойката също има наследник. Но това не беше задоволително, с цел да укрепи брака. Актьорите се разделиха през 2006 година и се разведоха през 2007 година Рийз Уидърспун се омъжи за Джим Тот и роди третото си дете. Райън Филип в никакъв случай не се дами, само че става татко на бебе на една от някогашните си приятелки.

15. Том Ханкс и Рита Уилсън

Семейно състояние: женени от 1988 година, четири деца.

Том Ханкс и Рита Уилсън са едни от най-силните холивудски фамилии. Те се срещнаха на снимачната площадка на Bosom Friends при започване на 80-те, само че се видяха едвам през 1985 година, до момента в който работеха по кино лентата Доброволци. 3 години по-късно актьорите се ожениха. Те имаха две деца, а двойката отгледа и наследник и щерка Том Ханкс от първия му брак.

Случвало ли ви се е да подозирате, до момента в който гледате филм или телевизионно предаване, че има усеща сред актьорите в действителния живот? Защо съгласно вас връзката сред звездите е толкоз мимолетна?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР