Рома отпусна 1669 билета за фенове на ЦСКА - София

...
Рома отпусна 1669 билета за фенове на ЦСКА - София
Коментари Харесай

От ЦСКА пуснаха много важна информация, касаеща мача с Рома

Рома отпусна 1669 билета за почитатели на ЦСКА - София за идния дуел сред двата тима от Лигата на конференциите, който ще се организира на 16 септември в Рим.

Ето известието на алените:

" Армейци,

Както към този момент стана ясно, УЕФА позволи още веднъж да има гостуващи почитатели в мачовете от европейските шампионати. Условието е да се съблюдават наредбите на локалното законодателство за потенциал, коронавирус рестрикции и условия за влизане в страната. Във връзка с идната среща на ЦСКА с Рома на Стадио " Олимпико " на 16 септември, Ви уведомяваме, че домакините са дали за алените последователи следния брой билети:


- 1619 билета за агитката ни в бранш „ DISTINTI NORD “ на цена от 14 евро

- 50 билета първа класа в бранш “МONTE MARIO” на цена от 35 евро



ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!

Процедурата за придобиване на билет ще бъде ЕДИНСТВЕНО в офисите на администрацията на стадион " Българска Армия ". Клубът ни не продава самите билети, а единствено ще спомага да бъдат събрани нужните данни и суми, след което ще получи билетите в PDF формат от Рома и те ще бъдат препратени на имейлите на искащите да посетят срещата. За страдание домакините отхвърлиха всевъзможни други способи за продажба - нито онлайн, нито в книжен формат. "

В тази връзка разгласяваме, че този развой ще продължи в границите на единствено няколко дни, защото по-късно се изисква софтуерно време от страна на италианците да извършат услугата и билетите да стигнат в точния момент до притежателите им. Може да извършите своята поръчка и да заплатите в брой, както следва:
- Четвъртък (09.09.2021) от 10:00-17:00 часа
- Петък (10.09.2021) от 10:00-17:00 часа
- Събота (11.09.2021) от 15:00 до 20:00 часа

Сумите ще се одобряват в левовата им равноценност. Желаещите да бъдат подготвени да дават имена, годен имейл, телефон, дата и място на раждане
-
ВАЖНО! ЗА ДА съдебна експертиза ВЛЕЗЕ НА СТАДИОНА В РИМ ПОСЕТИТЕЛЯТ Е ДЛЪЖЕН:
- Да показа разпечатан годен персонализиран билет на свое име със съответстващите в документа за идентичност данни
- Да показа годен документ за идентичност (Паспорт, Лична карта, шофьорска брошура със същите данни както в билета)
- Да показа годен европейски документ „ GREEN PASS” (на английски) за:
- имунизация против COVID-19, приключена минимум 14 дни преди идване в Италия
- преболедуване на COVID- 19 и завършил карантинен интервал.
- отрицателен ПСР или бърз антигенен тест, осъществени до 48 часа преди началото на мача. Тези проби могат да бъдат направени в България, само че би трябвало да бъдат наложително с годен ЕВРОПЕЙСКИ GREEN PASS QR CODE.

По гледище и рекомендация на управлението на Рома, Ви призоваваме да не се пробвате и не купувате билети за други браншове, с изключение на предопределения за армейската аудитория, защото контролът ще е непоколебим и рискът да не Ви позволен в тях е прекомерно огромен.

За самото пътешестване и влизане в Италия всеки е задължен да направи предварителна онлайн регистрация на пасажера. Формулярът може да бъде запълнен на следния адрес: https://app.euplf.eu. Този документ също може да бъде изтънчен при влизане в стадиона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР