НЮ ЙОРК (АП) — Преди полицаи да нахлуят в Колумбийския

...
НЮ ЙОРК (АП) — Преди полицаи да нахлуят в Колумбийския
Коментари Харесай

Пенсиониран учител видя вдъхновение в протестите на Колумбия. Ерик Адамс я нарече външен агитатор

НЮ ЙОРК (АП) — Преди служители на реда да нахлуят в Колумбийския университет във вторник вечерта, арестувайки повече от 100 души, до момента в който разчистваха окупирана учебна постройка и палатков лагер, кметът на Ню Йорк Ерик Адамс е получил разследваща информация, която съгласно него е трансформирала мисленето му за демонстрациите в кампуса поради войната в Газа.

„ Външни пропагандатори “, работещи за „ радикализиране на нашите деца “, караха студентите към по-екстремни тактики, кметът твърдеше. И една от тях, сподели Адамс неведнъж в медийни изяви в сряда сутринта, е жена, чийто брачен партньор е бил „ наказан за тероризъм “.

Но дамата, упомената от кмета, не е била в кампуса на Колумбийския университет тази седмица, нали Не е измежду задържаните протестиращи и не е упрекнат в закононарушение.

63-годишната Нала Ал-Ариан сподели пред Асошиейтед прес в сряда, че Адамс е изложила неправилно както нейната роля в митингите, по този начин и обстоятелствата за нейния брачен партньор Сами Ал-Ариан, някогашен професор по компютърно инженерство и изтъкнат пале...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР