Рок певицата Фийби Бриджърс подкрепи актрисата Евън Рейчъл Уудс, която

...
Рок певицата Фийби Бриджърс подкрепи актрисата Евън Рейчъл Уудс, която
Коментари Харесай

Мерилин Менсън имал стая за изнасилвания

Рок певицата Фийби Бриджърс поддържа актрисата Евън Рейчъл Уудс, която упрекна Мерилин Менсън в полово принуждение против нея, като съобщи, че и тя е виждала " стая за обезчестяване " в дома му, написа plovdiv24.bg.

" Бях в дома на Мерилин Менсън с другари, когато бях тийнейджърка. Бях му огромен почитател. Той ми загатна за стая в дома му, която назова " стая за обезчестяване ". Помислих си, че е черен комизъм, само че стопирах да му бъда обожател по-късно. Заставам зад всички, които излязоха навън и споделиха какво им е предизвикал “, написа в Twitter звездата.

Думите ѝ идват най-много в поддръжка на някогашната избраница на Мерилин – Евън, която обществено съобщи, че той е я е манипулирал и малтретирал полово. След нея още няколко дами разкриха, че рокаджията обичал принудителен секс. Единствено някогашната му брачна половинка Дита тънък Тийз го отбрани с думите, че той в никакъв случай не ѝ е посягал, осведоми tialoto.bg.

Самият Менсън написа в обществените мрежи, че обвиняванията и клеветите са ужасяващи и изцяло погрешни и че партньорките му постоянно са давали единодушието си за всичко интимно, което се е случвало сред тях.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР