Родните ни звезди, водещи, актьори, спортисти и инфлуенсъри не спират

...
Родните ни звезди, водещи, актьори, спортисти и инфлуенсъри не спират
Коментари Харесай

4 родни звезди, които очакват бебе през 2023

Родните ни звезди, водещи, артисти, спортисти и инфлуенсъри не стопират да пътешестват, само че това не им пречи да реализират проектите си. За някои от тях 2023 година ще е щастливата им година, тъй като се чака да усилят фамилиите си с по още едно попълнение. Нека да забележим кои 4 от тях ще са в трепетно очакване на своята рожба.

1. Джулиана Гани

                             

За Джулката измина една спорна 2022 година, през която инфлуенсърката претърпя разлъка с фитнес инструктора Илиан, само че за благополучие тя бе окрилена от нова обич - с служителя на реда Тодор Генов. След взаимната им отмора в екзотичния Египет долетя новината, че двамата чакат дете от мъжки пол. Така първородният наследник на плеймейтката - Давид, ще става батко. Джулката продължава да наподобява превъзходно, а щастието ѝ се вижда отдалече. ДА им пожелаем сполучливо раждане и доста хубави моменти!

2. Златка Райкова
                             

Плейтмейтката се раздели с огромната си обич Благой Георгиев, с цел да срещне новата си още по-голяма тръпка - къдрокосия арменец Кармен. Той побърза да ѝ предложи брак, а след отмора на Малдивите русокоската разкри, че двамата чакат бебе. Тя към момента не разкрива какъв ще е пола на бебето, само че навлиза в 5-тия месец. Надява се да е момиченце. Важното е да се роди крепко и да пораства щастливо. 

3. Мона Гочев

                             

Не е чудно, че дълго време Мона Гочев - актриса и инфлуенсърка, носеше необятни облекла. На една лятна морска отмора тя въпреки всичко призна, че чака второто си бебче.

Още една изненада от миналата година. Дълго време инфлуенсърката, позната със своите функции в киното и музикалната си кариера, носеше по-широки облекла. И на една от своите почивки на морето призна, че чака второ бебе.

" Никола ще става батко ", написа Мона и показа фрагменти от плажа, където се вижда ясно фотография от ехографски обзор.

" Един от най-красивите и същински моменти в живота ми е този, в който съм бременна и отглеждам нов живот в мен. Това е магия и възприятие, което няма по какъв начин да се опише. Емоциите са толкоз доста, а и някак с втората ми бременност всичко минава по-осъзнато и умерено – любувам се ", разкрива щастливата Мона, която към този момент даже не крие коремчето си.

4. Кака Лара ще става баба

Милион и едно стремежи се сбъдват - разумно тъкмо при кака Лара! Телевизионната водеща заяви положителната вест, че нейната щерка Бернарда чака първо бебче от мъжки пол.

В началото на ноември бъдещата майка направи особено празненство, с което разкри, че носи момченце. Разбира се, на него специфични посетители бяха нейните родители, като освен Лара Златарева, само че и Владо Береану (нейният някогашен съпруг), които споделиха фотография от него.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР