Родните бръмчалки хвърлиха око на ген. Мутафчийски. Мнозина от тях

...
Родните бръмчалки хвърлиха око на ген. Мутафчийски. Мнозина от тях
Коментари Харесай

Родните бръмчалки зарязаха футболистите, точат се на ген. Мутафчийски

Родните бръмчалки хвърлиха око на ген. Мутафчийски. Мнозина от тях споделят в обществените мрежи възхищението си от шефа на щаба за битка с ковид. Наситили се на ласките на футболистите, минали играчите на съвсем всички тимове, през днешния ден за собствен секси идеал мнозина от горещите родни палавници  дефинират ген. Мутафчийски .

Една от тях е Гентиана Халити, която твърди, че е  е моделка, танцьорка и плеймейтка. В изявление за „ България Днес ” бръмчалката споделя, че си пада по въоръжени мъже и би излязла на среща с ген. Мутафчийски.

На въпрос, по какъв начин би описала генерала, Гентиана дава отговор:
- Падам си по въоръжени мъже и военни. В това отношение генералът ме завоюва! Шегувам се, само че единствено до някъде.

И добавя загрижена:
- Не мисля, че цялата тази тежест и отговорност би трябвало да е върху генерала. Да, би трябвало да има дисциплинираност, другояче в никакъв случай няма да се преборим. Българинът обича да се мисли за остроумен, нарушавайки възбрана, а в действителност е тъкмо противоположното. Много е тъпо това. Нещото, които подлагам на критика, както и всички сънародници, е нулевата финансова помощ. Сметките си вървят, а заплати няма . С какво ще се платят тези сметки? Това е проблем, който може да докара до революция.

- Би ли го поканила на среща и какво първо би го попитала?
- Вероятно бих го попитала по кое време ще свърши този цирк, действителна ли е опасността и къде ще отидат 10-те милиарда помощ. Лошото е, че в това отношение съм старомодна и ще се наложи той да предложения мен на среща.

Иначе Гентиана приканва всички да съблюдават разпоредбите: „ За да отмине този мрачен интервал по-бързо и всеки да се отдаде на обичаните си занимания и занимания!Всичко ще бъде наред ”, уверена е плеймейтката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР