Роднини на рускинята Светлана Уханова, която бе задържана на границата

...
Роднини на рускинята Светлана Уханова, която бе задържана на границата
Коментари Харесай

Руснаците Светлана, Евгений и дъщеря им опитаха да избягат в Сирия!

Роднини на рускинята Светлана Уханова, която бе арестувана на границата сред Турция и Сирия дружно със брачна половинка си Евгений Кочаари и щерка им, описаха пред съветски медии за нейното семейство. Както разкрива сестрата на Евгений -. Виктория, Светлана Уханова настояла да прекръсти в мюсюлманската вяра мъжа си, който бил роден в православно семейство. " След като Евгений се срещна с нея, той сподели, че приема исляма, защото тя е мюсюлманка, а по закон би трябвало и двамата да са с една вяра, " разяснява Виктория.

По нейни думи родителите на мъжа приели насилствено неговото решение. Семейството на Евгений било настроено отрицателно към Светлана през цялото време, само че като цяло се опитвало да поддържа естествени връзки с нея. Едва по-късно станало ясно, че проблемите с предходния й мъж също били поради религията. " Разбрахме, че поради вяра се е развела с първия си мъж и даже посещавала психиатър поради това, " споделя Виктория.

Евгений имал общ бизнес със сестра си, помагал й в фамилния магазин. Освен това издигнал кандидатурата си за народен представител от Марковския многомандатен регион, само че не бил определен.

Приятелите на Светлана Уханова описват, че преди четири години тя внезапно се трансформирала и прекъснала връзките си с всички. По думите на някогашната й свекърва Татяна Уханова, Светлана била човек, който бил податлив да се поддава на непознато въздействие.

Преди половин година Светлана престанала да води в детската градина по-голямата си щерка Лиза, защото била донесла оттова зараза. За пътуването си зад граница тя и Евгений съобщили преди месец, освен това оставили жилището си в подобен тип, като че ли не имат намерение да отсъстват дълго. " Никой не видя нищо съмнително, " споделя Виктория Кочаари.

Майката на Светлана Елена Краева посетила арестуваната си в Турция щерка и споделя, че я разкрила мощно изменена. " Тя мина около мен, все едно не бях там. Като зомби със стъклени очи, " споделя Краева. По нейно мнение щерка й се намира под въздействието на Евгений, който, както е уверена, се трансформирал в коренен мохамеданин.

По-рано този петък жителите на Саратовска област Стетлана, Евгений и тяхната щерка бяха арестувани в Турция при опит да пресекат границата с подправени документи. В момента се взема решение въпросът да се съобщи детето на родственици, а също по този начин и опциите за тяхното връщане в Русия.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР