Родители от Панагюрище събраха подписка в защита на обвинената в

...
Родители от Панагюрище събраха подписка в защита на обвинената в
Коментари Харесай

Родители подкрепиха обвинената в побой над дете учителка в Панагюрище

Родители от Панагюрище събраха подписка в отбрана на упрекнатата в побой над дете учителка Павлина Ерова от детска градина „ Пролет “, съобщи Дарик.

Инициаторите акцентират, че по този начин опровергават клеветите и обидите против педагожката и екипа на градината. Хората молят за прекратяване на провокативните изявления, които рефлектират върху децата. Те напомнят, че Ерова в професионалния си стаж е възпитала генерации будни панагюрци. Защитниците на учителката осъждат държанието на бащата Георги Налбантов, който си е разрешил да заплашва, наскърбява и удря учителката пред очите на децата, които към момента преживявали напрежението от случилото се. Подписалите петицията считат, че Налбантови съзнателно отхвърлят да одобряват обстоятелството, споделен в ефир от приятелче на сина им, че то е предизвикало контузиите по време на игра.

За два дни подписката е подкрепена от 26 имена. Има и неуспели по справедливи аргументи да се включат. Затова събирането продължава. В обръщението си създателите показват вяра, че почналата инспекция на институциите ще извади нескрито истината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР