Рилски спортист и Хебър завършиха наравно 2:2, в мач от

...
Рилски спортист и Хебър завършиха наравно 2:2, в мач от
Коментари Харесай

Хебър взе точка от Рилски спортист с помощта на съдията

Рилски състезател и Хебър приключиха наедно 2:2, в мач от 12-ти кръг на Югозападната Трета лига, състоял се на стадион „ Искър “ – Самоков. Срещата бе следена от едвам 50 фенове, като в това време в София се играеше дербито Левски – ЦСКА.

Мачът стартира равностойно, с лек превес на гостите и най-вече с битка в междинната линия. Първата по-сериозна заплаха се откри пред вратата на гостите от Хебър, при осъществяване на директен свободен удар, само че Виктор Младенов прати топката над горната греда в навън.

В 33-та минута, отбора на Хебър бе покрай откриването на резултата. След неточност в защитата на Рилски, топката попадна в състезател на гостите, който от два метра стреля, само че Кръстев избави. Последва добавка, при която бранител на Рилски мазета от гол линията.

Пет минути преди края на полувремето Рилски състезател откри резултата, посредством Ивайло Захариев – Пиф. Той получи топка в центъра, видя излезлият напред пазач на Хебър и елегантно го трансферира за 1:0.
По-интересните обстановки през втората част се случиха след 65 минута. Именно тогава Рилски получи право да извърши директен свободен удар, фронтално пред вратата на гостите. Зад топката застана Виктор Младенов, който насочи страховит удар, отбил се в сглобката на десния непряк дирек на Димитър Георгиев.

Три минути по-късно „ Рилецо “ организира страхотна офанзива, Виктор Колев напредна по десния фланг, откри Петков в наказателното, който се опита да се завърти към вратата за пукотевица, само че бе арестуван и падна на тревата. Главният и страничният рефер видяха чудесно обстановката, само че дузпа не бе отсъдена.

В 77-та минута, след безредие в наказателното поле на самоковци, състезател на Хебър стреля към вратата, топката се отби в бедрото на Виктор Младенов и влезе неспасяемо във вратата на Кръстев за 1:1.

Само три минути по-късно, Петко Петков получи топка в наказателното поле на Хебър и след неразчетеното излизане на Георгиев, го преодоля и изведе „ Рилецо “ напред в резултата – 2:1.
Гостите не се отхвърлиха до края и стигнаха до изравнително попадение в 87-та минута. Краев смъкна центрирана топка в наказателното, тя попадна в Ангел Лачов, който разтреля Кръстев от метър.

Двата отбора нямаха сили за нищо повече до края на срещата и тя приключи при резултат 2:2. След този кръг, Рилски резервира 10-та позиция и общ брой от 15 точки.

Следващата среща на самоковци е в Перник, против отбора на Миньор, 28 октомври (събота), от 14 часа.

Илиян Чалгънов

Югозападна Трета лига 12 кръг, събота 21 октомври  Рилски състезател 2:2краен резулат  Хебър (Пазарджик)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР