Резултатът от . Недалеч оттам изглежда, че в Украйна се

...
Резултатът от . Недалеч оттам изглежда, че в Украйна се
Коментари Харесай

Катимерини: Политическата несигурност в България тревожи Запада

Резултатът от. Недалеч оттова наподобява, че в Украйна се развиват тревожни събития, написа Ставрос Цимас в „ Катимерини “.
Дясноцентристката партия на премиера събра най-вече гласове, само че получените от нея 26,14% не са задоволителни, с цел да образува болшинство. Всъщност даже не му дава преимущество във евентуалните съдружни договаряния.
Българите, разочаровани от политическата класа на страната, гласоподаваха срещу статуквото в лицето на, ръководена от известния ефирен водещ и артист. Въпреки неналичието на каквито и да било смислени оферти по време на предизборната акция, Трифонов събра 17,7%, побеждавайки Социалистическата партия, която за първи път в историята си остана на трето място.
 Димитър Стоянов: Бойко Борисов го е боязън и бяга Димитър Стоянов: Бойко Борисов го е боязън и бяга
Някой настояват, че Борисов е пълководец, отказал се от имунитета, с цел да се за върне на бял кон! Той обаче е подсъзнателен, само че не мъдрец или...
Много анализатори споделят, че са вероятни нови избори. В този случай инерцията на партията на Трифонов може да я изведе преди всичко, изпращайки България в неразучена територия.
Членка на НАТО и Европейски Съюз, в западните очи България подозирано е с ролята на стратегически аванпост на брега на и на знак за желанията на Русия. С възходящото напрежение в прилежаща Украйна, с провеждащи огромни военни учения от Балтийско до Черно море и НАТО, и със засилващата се реторика на Москва и Вашингтон в жанр Студена война, Западът може единствено да се тормози от продължителна политическа неустойчивост в София.
С Борисов отвън фрагмента и президентът Румен Радев привлекателен към Москва, Западът не е сигурен какво да чака от политическите събития в България. Той се нуждае от другарска България, с цел да може да следи наличието на Русия и придвижването в Черно море, Украйна и Кавказ и да може да заобиколи Босфорския проток, в случай че е належащо. Бепе Грило в балкански жанр не обслужва западните геополитически ползи.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР