Резкият спад на доставките през тази година настъпва през м.

...
Резкият спад на доставките през тази година настъпва през м.
Коментари Харесай

Руско желязо и стомана практически вече не се внасят в САЩ

Резкият спад на доставките през тази година настава през м. юли, когато Съединени американски щати са купили черни метали от Русия единствено за Щатски долар 600 хиляди, в съпоставяне със сметката от Щатски долар 201 милиона през м. юни. Намалял е внезапно и вносът на съветски феросплави и полуготови артикули от желязо и стомана, отбелязвайки сходни алегорични стойности от Щатски долар 400 хиляди за юли, спрямо Щатски долар 88 милиона за юни.

Драстичният спад в търговията счерни метали се дължи на обстоятелството, че през април Конгресът на Съединени американски щати лиши Русия от статута на най-облагодетелствана нация в търговията, отбелязва " Коммерсантъ ". През юни щатската цена за импорт на стомана и няколко типа стоманени артикули от Русия беше нараснала с до 35%.

Намалели са обаче и доставките на метали, които не попадат под наказания и мита в Съединени американски щати. Вносът на съветски метали от групата на платината (паладий, платина, родий) в Съединени американски щати през юли възлиза на Щатски долар 34 милиона,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР