Революционна заповед към катаджиите издаде служебният вицепремиер и МВР-шеф бойко

...
Революционна заповед към катаджиите издаде служебният вицепремиер и МВР-шеф бойко
Коментари Харесай

Рашков с революционна заповед към катаджиите

Революционна заповед към катаджиите издаде служебният вицепремиер и МВР-шеф бойко Рашков. Той разпореди на пътните служители на реда да излязат от храстите.

Рашков подреди на катаджиите да не се крият, до момента в който извършват отговорностите си по съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата. Заповедта му е оповестена на уеб страницата на Народното събрание. Тя е в отговор на въпрос от депутата Мартин Димитров ( " Демократична България " ).

Рашков е наредил още както катаджиите, по този начин и техните служебни коли да бъдат на забележими места, до момента в който извършват отговорностите си по надзор на скоростта.

" По мое предписание по отношение на възстановяване работата на полицейските чиновници, на 18.06.2021 година документално е разпоредено до всички чиновници на ведомството, осъществяващи действия по запазване на публичния ред и надзор на пътното придвижване, същите да се извършват посредством очевидно наличие както на чиновниците, по този начин и на служебни те коли ", се споделя в отговора на служебния министър.

Според Рашков нарушителите, които основават предпоставки за пораждане на произшествия би трябвало " да бъдат изваждани от транспортните потоци ".

В заповедта на министъра написа още, че контролът на скоростта би трябвало да се прави тук-там, характеризиращи се с централизация на тежки пътнотранспортни катастрофи.

За чиновниците на КАТ, които не съблюдават заповедите се чакат дисциплинарни санкции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР