Ретроградната природа на всяка планета никога не носи нищо добро.

...
Ретроградната природа на всяка планета никога не носи нищо добро.
Коментари Харесай

Ретроградните планети през 2022 г.

Ретроградната природа на всяка планета в никакъв случай не носи нищо положително. Ретроградните планети могат да създадат цялостен ​​период от време рисков и неприятният резултат постоянно идва прикрито и ненадейно. Астролозите описаха по кое време и кои планети ще бъдат ретроградни през 2022 година, до каква степен ще докара това и по какъв начин да се работи в такива интервали, предава Edna.bg.

Ето кои планети ще бъдат ретроградни през 2022 и защо би трябвало да внимавате:

Ретрограден Меркурий

Общо ще има четири интервала на назад придвижване на Меркурий:

• от 14 януари до 4 февруари
• от 10 май до 3 юни
• от 10 септември до 2 октомври
• от 29 декември до края на годината

Докато Меркурий е назадничав, ще се сблъскаме с компликации в бизнеса, работата и финансите. Планетата също по този начин дава отговор за осведомителните потоци, затова в такива интервали обстоятелствата ще бъдат изкривени. Можете да се доверите единствено на себе си и на най-близките си хора. Също по този начин ретроградният Меркурий ни изправя пред непредвидими спънки и проблеми, когато пътуваме, отиваме на непознати места, караме кола.

Ретроградна Венера

Венера ще бъде ретроградна тази година за първите 28 дни – от 1 до 29 януари. За любовната сфера този пренос ще бъде ужасно тестване. Много хора ще открият, че е доста мъчно да намерят общ език в връзките си. Самочувствието също ще бъде изгубено. Планетата през този интервал ще ни накара да се съмняваме в себе си, в своята прелест и един в различен.

Ретрограден Марс

Марс ще бъде назадничав от 30 октомври до края на годината. Оказва се, че краят на есента и началото на зимата надалеч не са най-хубавото време за нараснала физическа интензивност. Може също да се означи, че през интервала на назад придвижване на алената планета хората могат да изгубят убеденост и мотивация, да станат нападателни, упорити и даже жестоки. Способността да мислите за другите ще ви помогне да не загубите престижа си, а в противен случай – да го укрепите.

Ретрограден Юпитер

Юпитер ще се движи обратно от 28 юли до 24 ноември. През този интервал нашата вътрешен глас ще спре да работи вярно. Юпитер ще ни направи алчни, егоистични и ще ни лиши от ентусиазъм. Можете да устоите на това, в случай че спрете да мислите единствено за себе си.

Ретрограден Сатурн

Сатурн ще стартира своето назад придвижване на 5 юни и ще завърши едвам на 23 октомври. По това време могат да се чакат промени в ценностната система на хората. Много от нас ще станат несигурни и подвластни от непозната помощ. Определено ще бъде сложен интервал, в който ще има доста трудности в областта на любовта и работата, финансите и даже в всекидневието.

Ретрограден Уран

Уран ще се върне обратно от 1 до 18 януари и от 24 август до самия завършек на годината. Според астролозите ретроградността на тази планета е най-безобидната от всички. В някои случаи даже е потребна. По време на интервали на назад придвижване Уран ни прави малко по-нервни, само че прави допустимо лесното превъзмогване на проблемите. Много инцидентни „ произшествия “ ще бъдат даже приятни.

Ретрограден Нептун

Планетата ще стартира противоположното си придвижване на 28 юни и ще продължи до 4 декември. Бъдете деликатни през този интервал, защото хората могат да станат по-хитри и безпринципни. Това ще бъде разцветът на престъпността и измамите. Плюсът е, че можете да действате против агресорите по техни лични способи. Основното нещо е да не бързате със заключенията и да претегляте всяко свое решение.

Ретрограден Плутон

От 29 април до 9 октомври тази планета ще бъде ретроградна. Неговото деяние е ориентирано главно към сферата на връзката. Колективната сила ще намалее, тъй че всеки ще е по-склонен да мисли за личното си положително. През този интервал ще има нараснала възможност от войни и спорове освен в мащаба на фамилията и колектива, само че и в мащаба на планетата и страната. Плутон също по този начин усилва вероятността от стереотипно мислене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР