Решил кръгът Агнешките главички да атакува някой друг, вместо властта

...
Решил кръгът Агнешките главички да атакува някой друг, вместо властта
Коментари Харесай

Защо на “Агнешките главички” сметките все са им криви? Глашатайката на Костов върти нови игри!

Решил кръгът " Агнешките главички " да нападна някой различен, вместо властта и ето ти " ново 20 "! Изведнъж цел на покритата със подмолна популярност групировка се оказа следващ работещ бранш, а точно: хазартният.

Чрез медийната си бухалка – mediapool.bg и гласовитата Стоянка Г, сценаристите на Иван Костов и компания от " Дай, България " се пробват по всякакъв начин да сложат кол в колелото на бизнес, който съумява да се оправи добре в мощно конкурентната среда, носейки стотитици милиони налози в държавната хазна.

И тъй като, в България от много време важи формулата " не желая на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле ", то апологетите на Драгалевския " талант " внушават откровени неистини и измислици. За да реализират задачата си те употребяват мнението на някой си Терзиев, който е бил началник на ДКХ някъде в далечната 2006 година.
Явно изнервени от триумфа на другите, те не пестят сили да " облъчват " своите читатели, в това число и с измислени числа.

Според „ следствието “ на жълтата организация mediapool.bg - “Всеки втори лев от лотобилетите влиза в касата на Васил Божков и съдружниците му “. Напълно погрешна информация, тъй като офциалните данни сочат друго.
Игралната промишленост в България през 2017 година се развива стабилно и изминалният интервал може да бъде характеризиран с една дума – непоклатимост. Тази наклонност се затвърждава и в данъчните приходи от бранша, които главичките и Стоянка Г усърдно са пропуснали в щателното си следствие.

Според агнешката логичност хазарта е спрял някъде към схемата 50 на 50 добре позната на кръга.
Ако си бяха поблъскали малко главите щяха да се сетят да прибавят към мининалните 65 % облага разпределени сред играчите, наложителният налог от 15 % върху оборота, 10 % за разпространителите, 5 % за реклама, бюджетите за отпечатване на билети, разноските на фирмите за заплати, осигуровки, офиси и всички други разходи, познати обаче единствено на хората, които въртят легален бизнес.


А може и да са си поблъскали главичките и да са решили да пропуснат съзнателно тези обстоятелства.
Но схемата на агнешките главички постоянно е била елементарна – едно за мен, и след това вероятно едно за теб. И тъй като в този бранш няма нищо за тях завъртат сметките, както си ги мечтаят. Но дали пък този път юристите на набедените компании няма да решат да честват Гергьовден по-рано?

Какъв е изводът от цялата " интервенция "? Ами и той е елементарен - някои не могат да одобряват непознатия триумф и се пробват по всякакъв начин да пречат. А това няма по какъв начин да докара до мечтаните резултати в стопанската система, които желаят всички в България.

Днес „ агнешките главички “ държат правосъдната власт в България, където царува корупция и непросветеност.
Позорният им кръг би трябвало да знае, че блеенето в периферни уеб сайтове няма да докара до главната им цел – дирижирането на политиката и бизнеса в България. И до момента в който търсят под вола агне ще са все на това равнище.

PS: Стоянке, какъв брой прави 1+1?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР