Renault България и Съюза на българските автомобилисти пуснаха първата у

...
Renault България и Съюза на българските автомобилисти пуснаха първата у
Коментари Харесай

Новост. Първа мобилна зарядна станция у нас

Renault България и Съюза на българските автомобилисти пуснаха първата у нас мобилна зарядна станция. Целта на взаимно партньорство е да улесни използването на електрически автомобили в България.

Все още най-голямото терзание на водачите на електрически автомобили е техният пробег, който се трансформира фрапантно, изключително през зимата и при шофиране с висока скорост по автомагистралата.

Без подозрение това е слабото място на електрическите автомобили сега.

Новата услуга дава опция на клиентите на СБА да получат спомагателен заряд в изключителна обстановка, когато подобен не им е бил задоволителен за постигане на крайната дестинация или при липса на свободна стационарна зарядна станция.

Батерията на станцията се самозарежда от алтернатора на автомобила по време на път, което дава опция за еластичност и експедитивност в даването на услугата на няколко електрическия автомобил за къс интервал от време.

Зарядното устройство работи в огромен температурен диапазон от -20°C до +50°C, което го прави доста уместно за сезонността на българския климат.

Услугата „ Мобилна зарядна станция ” ще се предлага като част от общоприетия пакет „ Renault Пътна помощ ” за всички нови и съществуващи клиенти на електрически автомобили Renault.

Марката Renault е пионер и водач в региона на електрическата подвижност към този момент повече от 10 години и не стопира да създава и поддържа решения, улесняващи потреблението на електрически автомобили.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР