Проливни дъждове причиниха наводнения в части от Германия, Белгия и

...
Проливни дъждове причиниха наводнения в части от Германия, Белгия и
Коментари Харесай

Проливни дъждове предизвикаха наводнения в части от Германия, Белгия и Холандия

Проливни дъждове предизвикаха наводнения в елементи от Германия, Белгия и Холандия през нощта против събота, наводнявайки улици и здания и предизвиквайки евакуации.

В югозападната немска провинция Саарланд улиците бяха надълбоко под водата и изображения в обществените медии демонстрираха чиновници на незабавна помощ, които транспортират локалните поданици на безвредно място с лодки.

Столицата на щата Саарбрюкен беше тежко наранена, до момента в който немският всекидневник Билд заяви, че пробив в дига в град Куиршид е довел до затварянето на електроцентрала в региона.

Няма известия за починали, само че най-малко един човек е ранен. Германският канцлер Олаф Шолц би трябвало да посети региона по-късно в събота.

Премиерът на провинция Саарланд Анке Релингер разказа обстановката като „ доста напрегната “ и предизвести, че може да има необятно публикувани вреди.

Но картината се е подобрила рано в събота с повдигане на предизвестието за неприятно време за региона и намаляване на равнището на водата, сподели кметът на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР