Renault анонсира интересна своя нова инициатива, която има за цел

...
Renault анонсира интересна своя нова инициатива, която има за цел
Коментари Харесай

#ReinventTwingo: От изкуствен интелект до реален експонат

Renault анонсира забавна своя нова самодейност, която има за цел да означи 30 години от появяването на феномена Twingo.

Новата акция на френската марка кани автомобилните почитатели да употребяват изкуствен интелект, с цел да основат своя лична версия на емблематичния модел, която след това Renault ще материализира под формата на действителен изложбен експонат.

От Renault показват, че интерпретацията на почитателите може да бъде за едно Twingo без каквито и да било ограничения- както в познатото му осъществяване като лек автомобил, по този начин и като транспортно средство за въздуха, вода, и даже да бъде направено от шоколад.

Кампанията Reinvent Twingo започва на 1 февруари и ще завърши на 31 март, а участниците могат да употребяват всяка позната платформа изкуствен интелект, включително Midjourney, Stable Diffusion и Dall‑E.

След завършването на плана, участниците би трябвало да разгласяват своите версии на Twingo в желана от тях обществена мрежа и да прибавят хаштаг #ReinventTwingo.

" Достъпният в миналото единствено за елита в технологиите, изкуственият разсъдък в този момент е отворен за всеки единствено с три кликвания ", анонсира Арно Белони, маркетинг шеф на френската компания. " Тази налична от скоро време технология разрешава на всеки да отключи силата на своето въображение. Искахме да отдадем респект на иконата Twingo, като дадем опция на всеки да взе участие в креативния развой. Ще представим първата шоу кола, основана благодарение на неестествен и човешки разсъдък, непосредствено генериран от дизайните, които ще получим ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР