Проектът за дигитализация на Национално движение Опознай България - 100

...
Проектът за дигитализация на Национално движение Опознай България - 100
Коментари Харесай

Yettel и БТС с пет отличия от IAB MIXX Awards 2024 за дигитализацията на 100-те национални туристически обекта

Проектът за цифровизация на Национално придвижване „ Опознай България - 100 национални туристически обекта " на Yettel и Български туристически съюз завоюва пет награди от IAB MIXX Awards 2024. Годишната гала на IAB MIXX Awards се организира в Planet Schwarz Tech Theater и отличи най-хубавите цифрови акции в 20 категории. Журито на състезанието се състоеше от български и задгранични експерти в областта на връзките, маркетинга и рекламата.

Българския туристически съюз (БТС) и Yettel цифровизираха 100-те национални туристически обекта през есента на предходната година и придвижиха хартиената брошура в телефона - в приложението на Yettel, което е отворено за всички консуматори, без значение дали са клиенти на оператора. Чрез него потребителите могат да събират виртуални печати от обектите и да се срещнат със значими за страната ни забележителности по един съвременен и цифров метод.

В цифровата версия на 100-те туристически обекта могат да бъдат открити профилите на всички 176 обекта, част от Движението, които дават значима и потребна информация за посетителите като локация, работно време и други В профилите на част от обектите са добавени и любопитни аудиоразкази, както и впечатляващи видеоистории.

Кампанията се осъществя в партньорство с креативната организация guts&brainsDDB и се стреми да направи 100-те туристически обекта по-атрактивни и налични, изключително за младите консуматори, които разчитат на цифровите технологии, с цел да поддържат връзка и да се забавляват. Проектът е дълготраен и телекомуникационният оператор, в партньорство с БТС, последователно ще прибавя нови интерактивни функционалности в своето приложение, които да усилят интереса към културно-историческото завещание на страната.

Инициативата на Yettel и БТС завоюва награди в пет категории на IAB MIXX Awards 2024 - първо място в Digital Craft, второ място в Best Integrated Campaign и трето място в Lead generation campaign, Creative Effectiveness и UX/UI Journey design & experience. Това е следващо самопризнание на акцията, откакто тя бе отличена със специфична премия за иновация в туризма от Министерството на туризма, приз за „ Интелигентна туристическа дестинация " от SMARTOURISM.BG и второ място в категория „ Специално събитие или лансиране " на BAPRA Bright Awards 2024.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР