Рекордьорът по титли Реал (Мадрид), Байерн (Мюнхен), Реал Сосиедад и

...
Рекордьорът по титли Реал (Мадрид), Байерн (Мюнхен), Реал Сосиедад и
Коментари Харесай

Още четири отбора си осигуриха 1/8-финали в Шампионската лига

Рекордьорът по трофеи " Реал " (Мадрид), " Байерн " (Мюнхен), " Реал Сосиедад " и " Интер " (Милано) си осигуриха предварително класиране за осминафиналите в Шампионската лига след четвъртите мачове в групите.

Те се причислиха към " Манчестър Сити ".

Най-много мнения обаче още веднъж провокира мач на " Манчестър Юнайтед ", който продължава да върви стремително надолу във всички шампионати и шампионати, в които играе. " Червените дяволи " изгубиха с 3:4 от " Копенхаген " в Дания, а в края на първото полувреме водеха с 2:0.

Червен картон на Маркъс Рашфорд обаче обърка проектите на гостите и те позволиха две попадения (второто от дузпа) още до почивката. През втората част и " Юнайтед " получи углавен удар, по този начин още веднъж поведе. В края обаче изживя следващ призрачен сън, " Копенхаген " стигна до цялостен поврат и справедливо победи, откакто пропусна най-малко тъждество на " Олд Трафорд " преди две седмици.

В същото време " Байерн " (Мюнхен) надви над " Галатасарай " с 2:1, по този начин с 12 точки е не просто осминафиналист, а и победител в гр. А. Битката за второто и третото място остава отворена - датчаните и турците са с по 4 т., а " Манчестър Юнайтед " е " котва " с 3 т.

Много покрай идната фаза е и " Арсенал ", който още веднъж победи " Севиля " - 2:0, този път в Лондон. В другия мач ПСВ " Айндховен " остава в играта за второто място с 1:0 против " Ланс ". Така " топчиите " са водачи с 9 т., ПСВ и " Ланс " има по 5 т., а ненадейно, спечелилият в Лига Европа е финален с 2 т.

" Реал " (Мадрид) разруши " Брага ", въпреки и без новата си звезда Джуд Белингам, 3:0, по този начин изцяло предсказуемо ще играе в обичания си евротурнир и следващата година. " Белите " събраха 12 т., следват " Наполи " - 7 т., " Брага " - 3 т., и " Унион " (Берлин) - 1 т. Равенството на италианския отбор с " Унион ", който реализира първа и историческа точка, лиши отбора от италианския юг също да си обезпечи осминафинал. Това щеше да стане при победа.

Почти всичко е ясно в гр. D. Нови победи на " Реал Сосиедад " и " Интер " (Милано) им обезпечи много по-спокойно доиграване на дуелите в карето. Баските съкрушиха " Бенфика " с 3:1, а вицешампионът в шампионата за м.г. си потегли от Залцбург с 1:0. Така двата тима към този момент са с по 10 т. и остава единствено да дефинират кой ще е първи и кой втори.

" Залцбург " остана с 3 т, а " Бенфика " с 0 т. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР