Рекордните за региона 150 лева за глас предлагат изборните търговци

...
Рекордните за региона 150 лева за глас предлагат изборните търговци
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: 150 лв. струва гласът в Пазарджик, ромите в гетата плющят безплатни агнета и избират Тодор Попов

Рекордните за района 150 лв. за глас оферират изборните търговци в Пазарджик, заредили торби с пари от черната каса на кандидат-кмет на регионалния център, издаде източник на Narod.bg от комфортно наведената полиция в града.

Офертата е годна и за циганските гета в селата Говедаре, Драгор, Мало Конаре, Братаница и така нататък Всяка вечер тук се колят и пекат агнета под звуците на особено нает диджей, като непрекъснато се загатва името на благодетеля, на който да благодарят с бюлетина на 29 октомври.

Прелюбопитно е и за какво единственият кмет от 31 в общината, който досега беше съпротива на феодала от Пещера Тодор Попов – управникът на село Черногорово Димитър Вринчев, се е продал и в този момент е в неговата листа?

Самозабравилият се Тодор Попов, който на инат на всички схеми, убийството на рисково близката му пиарка Татяна Стоянова, наясно с колосалните далавери в общината, на инат на залавянето му кьоркютук пийнал и усмихнат от колумбийски екстри, както и стотиците компрометирани публични поръчки, в този момент се пробва да се продаде за пети път.

Само че на 29 октомври го чака неприятна преживелица, научи Narod.bg. Всички социологически изследвания досега демонстрират,че в Пазарджик кметът ще се избере с балотаж, освен това доста оспорван.

Близки до Тодор Попов споделят, че неговата сметка била елементарна, а тя е след поддръжка от някогашната ръководеща партия, в щаба му чакат Найден Шопов да обезпечи най-малко 5000 гласа в поддръжка на пробития пещерец, твърди източникът на Narod.bg.

Реклама

Таза спогодба има аргумент, тъй като в случай че още веднъж яхне локалната власт за своите схеми, Тошко Попов ще продължава да продава общински терени на Найден Шопов, които той да застроява с следващото си казино. Непонятно е едно – за какво тези двама ортаци в локалната власт Попов и Шопов си мислят, че пазарджиклии са малоумни и ще излязат под команда да гласоподават за палавия чичка от Пещера?

Следващото известно в това вехто уравнение е циганският избор.

В щаба на Тодор Попов пресмятат като сигурни гласове от ромските махали на 31 села в Община Пазарджик, за какво? На всички е ясно,че в селата през селските кметове се управлява циганският избор, с който Тошко с напудрения нос се надява да стане кмет за пети път.

Тук, обаче, остава една незнайна и тя е: ще позволен ли пазарджиклии още веднъж селата и в частност ромите гета от селата да изберат Попов за пети следващ път?

Най-големият боязън на един от най-компрометираните кметове в България Тодор Попов е Пазарджик да не се разсъни и да излезе всеобщо да гласоподава. Тогава следените ромски гласове по селата няма да имат никакво значение и след балотажа на 5 ноември градът най-накрая ще има нов кмет.

При този процес Тодор Попов би трябвало незабавно да имигрира, тъй като сериозна финансова проверка в общината за последните 16 години ще го прати непосредствено в пандиза, където същите тези роми, които го избираха, ще му се любуват непрекъснато по допустимо най-извратения метод.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР