Рекордните осем часа и половина продължи заседание на турското правителство,

...
Рекордните осем часа и половина продължи заседание на турското правителство,
Коментари Харесай

Министрите от турския кабинет 8 часа докладват на Ердоган плановете на ведомствата си

Рекордните осем часа и половина продължи съвещание на турското държавно управление, извършено под председателството на президента Реджеп Тайип Ердоган. На него министрите показаха стратегиите за деяние на своите министерства. Това разгласи турският водач в телевизионно послание към нацията в сряда вечерта. То беше излъчено от канала TRT.

" Заседанието на държавното управление продължи осем часа и половина. Всички министри, като се изключи външния министър, който е в чужбина, показаха проекта за деяние на ръководените от тях министерства ", сподели Ердоган.

Новият кабинет на Турция беше образуван след преизбирането на Ердоган за президент след президентските избори, извършени през май. Една от главните задания на държавното управление, което беше съвсем напълно актуализирано, турският водач дефинира намаляването на инфлацията. В сряда се организира второто съвещание на държавното управление, като главните тематики в дневния ред бяха икономическите. Ердоган назова приемането на нова конституция един от вътрешнополитическите цели на новата администрация. „ Искаме да продължим нашето пътешестване във втория век на нашата република с нова, гражданска конституция, която сплотява всички браншове на обществото “, сподели турският президент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР