Рекорден ръст на заразените с коранавирус в Русия е регистриран

...
Рекорден ръст на заразените с коранавирус в Русия е регистриран
Коментари Харесай

Рекорден ръст на заразените в Русия, удължават карантината


Рекорден растеж на инфектираните с коранавирус в Русия е регистриран за последното денощие – 11 000 нови случая. Така общият брой на инфектираните е 177 000 и е повече от този в Германия и Франция.

Русия към този момент е на пето място по брой на инфектираните с ковид в света.

Починалите към този момент са 1625, като тази цифра е надалеч по-малко от жертвите в други страни.

Излекуваните са 23 803.

Над половината от всички случаи, в това число смъртните, са в Москва, която също заяви за рекордно нарастване с 6703 новозаразени.

В четвъртък локалната власт в Москва удължи режима на самоизолация в столицата до 31 май.

Само служащите, чието наличие в работилници, офиси и на строителни площадки е належащо по софтуерни аргументи, могат да се върнат на работните места. От 29 март в столицата е въведен режим на самоизолация за всички поданици. Напускането на дома е позволено единствено в случаите на наеобходимост от незабавна здравна помощ и други закани за живота и здравето, пътешестване до работа, извършване на покупки в най-близкия магазин, разходка на животни на разстояние не повече от 100 м от вкъщи, изхвърляне на боклука.

От 22 април пътуването в градския превоз е допустимо единствено с съществуването на дигитален пропуск с прикрепена към него транспортна или обществена карта, като инспекцията на пропуща се прави автоматизирано.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР