Рекетираният бизнесмен Иван Папазов, който е и кандидат за кмет

...
Рекетираният бизнесмен Иван Папазов, който е и кандидат за кмет
Коментари Харесай

Narod.bg видя: Протестът изплаши сглобката, властта връща 5,3 млн. на Иван Папазов, това ли е краят на рекета?

Рекетираният предприемач Иван Папазов, който е и претендент за кмет на община Пазарджик, през днешния ден още веднъж беше на митинга на земеделците. Пред своите братя по орис Папазов прикани за обединяване в името на справедливостта и премахване на корупцията, цъфтяща под лъскавите чепици на проваления кмет Тодор Попов.

Narod.bg напомня, Иван Папазов неразделно е до протестиращите и споделя техните претенции, защото е жертва на рекет от юристи на Областната дирекция по сигурност на храните (ОДБХ), откакто по заповед на дирекцията са избити 13 000 свине от свинефермата му край с. Априлци поради 6 (шест) непоказани никому заболели от африканска чума животни.

Щетите за бизнеса му са оценени от съда на 5 370 000 лв., които досега не са му изплатени.

Ето какво разгласи пред протестиращите един от най-големите месопроизводители в Пазарджишко, който желае да вземе властта, с цел да изрине корумпягите към сегашния кмет Тодор Попов:

Преди 2 години ми взеха прасетата сякаш поради чума, 13 000 избиха, а не върнаха 1 стотинка и непрекъснато ме рекетират.

Реклама

Всеки може да попадне в тази обстановка, а никой не те поддържа. Камионът с прасетата е извън, по 4 часа ме стопират служителите на реда.

Закараха ме през вчерашния ден пред Народното събрание и дадоха обещание: „ Всеки миг ти пускаме парите “. Това ли е методът? Да идва тук и да ги заплашваме?

Затова съм тук, с цел да се обединим, отсече Иван Папазов под бурните овации на протестиращите.

ОЧАКВАЙТЕ нови разкрития за пробития кмет на Пазарджик Тодор Попов единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР