Река Йордан, 900 година пр. н.е. Според Бибилията, Втора книга Царства,

...
Река Йордан, 900 година пр. н.е.
Според Бибилията, Втора книга Царства,
Коментари Харесай

Древни НЛО нашествия – продължение

Река Йордан, 900 година прочие н.е.

Според Бибилията, Втора книга „ Царства ”, откакто Илия и синът му Елиша прекосяват река Йордан, внезапно, до момента в който си приказват, се появила огнена каляска, която била водена от облани в пламъци коне. Колесницата разделила бащата от сина – смаяният Елиша с смут следил по какъв начин вихрушката издигнала татко му, Илия, в небесата и го лишила вечно.

За този случай се спори дали не е знамение или в действителност е първият документиран случай на похищение на човек от извънземни същества.

Тира, 332 година прочие н.е.

Едно необичайно известие смутило военните пълководци по време на обсадата на Тира от великия Александър Македонски. Насред разгара на борбата за завладяване на града македонските и ливанските бойци са забелязали НЛО да прелита над обсадения град. Очевидец на феномена е записал видяното, като го разказва като четири дребни щита, летящи в триъгълна форма към един, по-голям и централен щит.

 Древни НЛО нашествия – продължение

Докато смаяните войски следили с вдигнати към небесата глави, от най-големия „ щит ” или НЛО-кораб се стреланал светлинен лъч, който поразил стената на Тира и в нея зейнал отвор. Именно това помогнало на армията на Александър Велики, която не губила доста време, а незабавно се възползвала от пробойната в отбраната на врага. Армията се втурнала в града и след не дълъг интервал превзела града.

Дали пък няма да е чиста истина, в случай че обобщим, че античната Тира е била завладяна от Александър Македонски с помощта на извънземна интервенция, която по стичане на събитията му оказва неволна (или умишлена! ) помощ?!

 Древни НЛО нашествия – продължение

Рим, 213 година, прочие не.е. и 203 година прочие н.е.

Ливий е прочут римски историк, който записва своите летописи по времето към разждането на Христа. Именно той споделя история за НЛО, който е видян в Хадрия – град ситуиран покрай Венеция, Италия. Лавий разказва случая с мистериозните светила в небето като „ олтар във висините, заобиколен от мъже в бяло ”.

Десет години след този случай, според записаното от Юлий Обсеквенс, различен изтъкнат римлянин, ослепителна факла прорязала небето от запад на изток над Сети, близо до столицата. Тя била съпроводена от нещо, което той съумял да опише само като „ още един предмет ”.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР