Режисьорът Евгений Михайлов изригна с гневен пост срещу "Отровното трио",

...
Режисьорът Евгений Михайлов изригна с гневен пост срещу "Отровното трио",
Коментари Харесай

Евгени Михайлов: Истинската цел на "Отровното трио" е преврат с чупене на ръце

Режисьорът Евгений Михайлов изригна с ядосан пост против "Отровното трио ", президента Румен Радев и протичащото се на митингите.

"Отровното трио, кои сте вие, че да разигравате София и цялата страна? Кой ви дава право да говорите от името на обществото и на целият народ? "

Не е ли ясно към този момент на всички, че Бабикян, Минеков и Хаджигенов са наети единствено с една единствена цел - да обезпечат прекосяване на властта в ръцете на Резидента Радев и ченгетата от неговия екип? ", написа Михайлов в персоналния си фейсбук профил.

Ето какво още показа той (публикуваме думите му без редакторска намеса):

"Момчета и девойки, не виждате ли, че от всичките ви претенции, хазартните наемници повтарят до до безкрайност единствено и само: "служебно държавно управление, та служебно държавно управление "?

Те към този момент в безсилието си дори не крият същинската си цел - прелом с чупене на ръце, национални трибунали и наказателни отряди за непослушните жители.

Било 38 ден на #протест, а нямало резултат!? Е, И?

През 2013 и след 404 дни нямаше резултат, тъй като същите платени протестни ПР-и ви разхождаха напразно из София!

Не мога да допускам, че млада и демократична България ще се откаже да сложи основата на мечтаната си страна посредством Велико народно събрание и нова Конституция.

Не желая да допускам, че ще позволите тези продажни дембели, подкрепяни от запасни комунистически офицери, да извадят страната ни от европейския път, за който мечтаха и се бориха генерации преди нас.

Аз ли съм вманиачен или България полудява? ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР