Регионалната лидерка на ДПС в Петрич и Сандански Атушка Маркова

...
Регионалната лидерка на ДПС в Петрич и Сандански Атушка Маркова
Коментари Харесай

Лидерка на ДПС работи в ДАНС! Атушка Маркова върти любов и бизнес с подсъдим за 5 млн. щети на ГКПП „Кулата”

Регионалната лидерка на Движение за права и свободи в Петрич и Сандански Атушка Маркова е характерен образец за слепване на страна и политика, сигнализира източник на Narod.bg от Югозапада.

Блондинката, която от години прави партийна и в същото време професионална кариера под крилото на Движението за права и свободи, живее на фамилни начала с обвиняем за източването на 5 милиона лв. от Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ” – Марин Китанов, който е и някогашен общински консултант от… Движение за права и свободи.

Любовникът на Атушка е прочут в Югозапада – той е някогашен началник-звено „ Оперативен надзор ” към „ Пътни такси и разрешителни ” на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Кулата, Златарево и Илинден.

Именно като подобен бе измамен под отговорност дружно с още 19 чиновници, които източили от държавния бюджет 2 557 177 евро за интервала 2002 – 2004 година Парите идвали основно от черно счетоводство и продажба на винетки за чужденци.

Въпреки, че е разведена със брачна половинка си Александър Марков, общинската шефка на Движение за права и свободи продължава да носи неговата фамилия.

Реклама
 Комплекс „ Комитите “ на Марин Китанов
Движение за права и свободи лидерката постоянно отскачала до петричкото с. Чучулигово, където обичаният Китанов имал хотел с ресторант, лятна градина, фитнес зала, солариум и басейн с олимпийски размери, обединени в комплекс „ Комитите ”.

Пред другари шармантната Движение за права и свободи дама се хвалела, че избира това място за почивка през уикенда, тъй като бил най-хубавият хотел в покрайнината.

Но петричани доста се съмнявали, че тази история ще приключи добре за Атушка. Причината е остаряла като света – Китанов има законна брачна половинка – Мариета, която се водела притежател на хотелския комплекс.

Проверката на Narod.bg, обаче, сподели, че публично собственик на „ Комитите “ е майката на някогашния митничар и общински консултант от Движение за права и свободи Марин Китанов – Катерина Иванова Китанова. Собствеността минава през компания „ Сън холидей “ ЕООД. Според информацията инвестицията в комплекса е за над 1,5 млн. евро.

ОЧАКВАЙТЕ в Narod.bg втора част на следствието за срастването на Движение за права и свободи с страната и каква е ролята в порочната симбиоза на Атушка Маркова и Марин Китанов.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР