Редица български клубове отнесоха сериозни глоби след изиграването на мачовете

...
Редица български клубове отнесоха сериозни глоби след изиграването на мачовете
Коментари Харесай

Няколко клуба отнесоха сериозни глоби след 9-ия кръг в Първа лига

Редица български клубове отнесоха съществени санкции след изиграването на мачовете от 9-ия кръг в родната Първа лига, оповестиха от Дисциплинарната комисия (ДС) към БФС.

Най-сериозната санкция отнесе съставът на ЦСКА, който ще би трябвало да заплати обща сума в размер на 7300 лв. поради " потребление на лазерни устройства за заслепяване на състезатели от публиката ", " нерегламентирано потребление на факли и димки ", " възпламеняване на бомбички ", " обидни и нецензурни викания " и " хвърлен предмет ".

Ръководството на Етър също получи сериозна глоба, като " болярите " ще би трябвало да се разделят с общо 5300 лв. след семейството си на Локомотив Пловдив. В същото време " черно-белите " ще би трябвало да заплатят сумата от 2300 лв., а също така бяха задължени от Държавна сигурност да възвърне вредите, нанесени от техните последователи, на стадион " Ивайло " от Велико Търново.

Сред съществено санкционираните беше и отборът на Славия, който ще би трябвало да заплати 4300 лв. поради " хвърлена факла на терена ", " нерегламентирано потребление на факли и димки " и " обидни и нецензурни викания ".

От формалното известие на ДК излиза наяве още, че с финансови наказания след 9-ия кръг са още тимовете на Локомотив София, Ботев Пловдив и Левски





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР