Нови два мача от Първа лига ще се изиграят днес.

...
Нови два мача от Първа лига ще се изиграят днес.
Коментари Харесай

Две ключови срещи за оцеляване в Първа лига противопоставят Ботев Враца и Хебър, и Етър и Локо Сф

Нови два мача от Първа лига ще се изиграят през днешния ден. От 17:45 часа Етър посреща Локомотив София, а от 20:15 Ботев Враца е хазаин на Хебър.

Тимът от Велико Търново от дълго време изпадна във втория ешелон, а Локо Сф се бори за това да не се озове там. В началото на месец март „ железничарите “ завоюваха с 2:1 на „ Ивайло “, само че пък една от едвам трите победи за „ болярите “ през тази ужасна акция бе точно над днешния съперник в столицата.

Локомотив София държи оцеляването си в лични ръце и при оставащи четири мача е на добра изходна позиция.

Ботев Враца към момента има своите шансове да остане в Първа Лига, само че те минават през победа в съвсем всички кръгове до края и наложителна такава над Хебър вкъщи. Разликата сред двата тима е от пет точки, като все още домакините изпадат непосредствено във Втора Лига, а гостите са на позиция за бараж с третия от втория ешелон.

През постоянната част на сезона Ботев Враца завоюва с 3:2 вкъщи, през март, а есенният дуел в Пазарджик приключи 1:1. В днешната среща несъмнено домакините излизат като любимец, само че Любослав Пенев и неговите момчета не се отхвърлиха при надалеч по-тежки условия и надали ще го създадат до последния си мач в елита. Ботев може и да е тимът във форма, само че съперниците са равностойни и чакам да разменят попадения. Хебър позволи и означи гол при петте си турнирни визити за 2024 година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР