Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 4 декември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 4 декември.
СРС Пожарна охрана ДЕЛОТО " ИВАНЧЕВА " ПОДСКАЗВА, ЧЕ РАЗЖАЛВАНАТА КМЕТИЦА НА " МЛАДОСТ " МОЖЕ ДА Е НАТОПЕНА
За следващ път гледната точка на оставените с месеци в ареста и отстранена от служба кметица на „ Младост “ Десислава Иванчева, заместничката ѝ Биляна Петрова и тази на прокуратурата по отношение на това дали двете дами са отговорни за взимане на рушвет в изключително огромни размери се разминава фрапантно.
ЕВГЕНИ КРУСЕВ ПОДАДЕ ОСТАВКА, ОБВИНЯЕМ Е ЗА РЕМОНТА НА УЛ. " ГРАФ ИГНАТИЕВ "
Зам.-кметът по превоза на София Евгени Крусев подаде оставка. На въпрос дали оставката му е била поискана той отговори, че това е персонално негово решение. Крусев добави, че в границите на днешния ден ще подава оставката си в деловодството на Столична община и ще продължи на спомага на прокуратурата.
КЪДЕ ОТИВАТ ЗАРЯЗАНИТЕ ОТ РОДНИНИ ПАЦИЕНТИ ОТ БОЛНИЦИТЕ?
Доскоро на входа на Университетска болница " Св.Георги " в Пловдив стоеше подложен отпреди повече от 30 години надпис, цитиращ Конституцията: " В Народна република България всеки има право на гратис лекуване ". Това от дълго време към този момент не е правилно, неотдавна се сетиха да махнат надписа. Във типа си на търговски сдружения лечебните заведения, тези надълбоко филантропични институции, се сблъскват непосредствено с проблем, който поражда от време на време и който всякога се взема решение по изключително сложен метод.
ПАРТИЯТА НА ЛЮТВИ МЕСТАН Е ПРЕД РАЗПАД?
След съвещание на Националния съвет на ДОСТ от партията са взели значимо решение. Те са снели политическото си доверие върху знакови фигури от партията, отпред с Хюсеин Хафъзов. Другите членове на Изпълнителния съвет на партията, които към този момент не се употребяват с доверието на Лютви Местан са Айдоан Али, Рашид Куру и Мехмед Хаджи.
Европейски Съюз ОКОНЧАТЕЛНО ОДОБРИ НОВИТЕ СИ ЕНЕРГИЙНИ ЦЕЛИ, НЯМА ИНФОРМАЦИЯ БЪЛГАРИЯ ДА Е ПРОТИВ
Европейският съвет дефинитивно утвърди три наставления, благодарение на които Европейски Съюз би трябвало да се бори по-ефективно с климатичните промени. Става въпрос за директивата за енергийна успеваемост, за директивата за ВЕИ и регулация за ръководство, с която страните-членки би трябвало да си взаимодействат и да взаимодействат с Европейска комисия за реализиране на задачите по двете наставления.
ЗАСЕГА НЯМА ДА ИМА СРЕЩА НА ИНСТИТУЦИИТЕ ЗАРАДИ УСЛОВИЯТА В АРЕСТИТЕ
Насрочената за през днешния ден следобяд (4 декември) среща по отношение на изискванията в следствените арести сред правосъдното министерство, основния прокрурор, Министерство на вътрешните работи, Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " и Областна работа " Изпълнение на наказванията " няма да се състои, оповестиха от правосъдното министерство.
СВИДЕТЕЛ Пожарна охрана " СУДЖУКГЕЙТ ": НАП-ВАРНА Е ПЛОД НА КАДРУВАНЕТО НА ЖИВКО МАРТИНОВ
" Толкова неистини на едно място не бях чувал. Готов съм да се подложа на детектор на лъжата и да се види кой лъже. Бях подложен на голям напън от страна на НАП-Варна - плод на кадруването на Живко Мартинов. Фирмите ми бяха разсипани от инспекции и актове. " Това сподели Антон Проданов, който е очевидец по знаковото дело " Суджукгейт ".
ЩЕ ОТМЪКНАТ ЛИ ИНДИЙЦИ БЪЛГАРСКИТЕ АКТИВИ НА ЧЕЗ ПОД НОСА НА ГИНКА ВЪРБАКОВА?
Чешката компания ЧЕЗ стартира договаряния за продажбата на българските си активи с класираната на второ място компания " Индия Пауър ". От централата на чешкото сдружение потвърдиха, че договарянията с " Инерком " не престават да се водят редом, заяви БНР.
АВТОБУСНИТЕ ПРЕВОЗВАЧИ ПРЕД ПРОТЕСТ
Ако неяснотите в предлаганите от страната ограничения за възстановяване на сигурността на пътя не бъдат изчистени, превозвачи, сдружения на водачи и жители излизат на митинг. Това оповестиха представителите на сектора по време на конференция в Българска телеграфна агенция, предизвикана от вчерашното разискване на предлаганата от КФН система " бонус - малус ".
ФРЕНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВЪВЕДЕ МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ПОВИШАВАНЕТО НА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА
Министър-председателят на Франция Едуар Филип разгласи въвеждането на мораториум върху повишението на цените на горивата. Мораториумът ще бъде с 6-месечен период, заяви Le Figaro.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР