Реалността изглежда най-накрая удари Карлс Пучдмон в лицето. Испанският телевизионен

...
Реалността изглежда най-накрая удари Карлс Пучдмон в лицето. Испанският телевизионен
Коментари Харесай

Пет възможни работи за Пучдемон в Брюксел

Реалността наподобява най-сетне удари Карлс Пучдмон в лицето.
Испанският ефирен канал Telecinco получи тази седмица текстови известия, които са били изпратени от някогашния каталунски районен президент на един от някогашните му министри, в които Пучдемон призна, че играта се развива и " проектът на Монклоа (офиса на испанския министър-председател Мариано Рахой) победи. "
Пучдемонт и получателят на посланията - различен политик, последовател на независимостта, който е в заточение, Тони Комин - и двамата се обърнаха към Туитър, с цел да денонсират журналистическите способи, употребявани за приемане на текстовете, само че не отхвърлиха, че кореспонденцията е същинска.
И по този начин, какво става в този момент с Пучддемон, който е в Белгия малко след противозаконното (според Мадрид) гласоподаване за самостоятелност и който ще бъде задържан, в случай че се върне на испанска земя? Той поддържа връзка с фламандската партия N-VA, само че сигурно ще се нуждае от източник на приходи напълно скоро.
Ето пет разновидността, които би желал да изследва:
1. Кореспондент
Както Пучдемон се мъчеше да изтъкне, когато разобличаваше Telecinco " Аз съм публицист и постоянно съм схванал, че има ограничавания, като персонален живот, които в никакъв случай не би трябвало да бъдат нарушавани ".
Може би той би могъл да издуха праха от остарелия си бележник и да оповестява за ставащото в Европейски Съюз на каталунски медии. Той произтича от каталунските кръгове, въпреки че има дребни шансове за проблеми с висшите фигури в Мадрид, с цел да се върне към апелите си, и може би не е най-безпристрастният кореспондент (което не постоянно е кусур в испанските медии).
Но това би било дребна цена, която да платим, с цел да може да отразява срещите на върха на Европейския съвет и да участва на конференции, дадени от Мариано Рахой. Това може да е много неловко.
Разбира се, Пучдемон щеше да се погрижи да не се хване на остарелия трик " ти беше поканен на брифинг в испанското посолство ", защото той щеше да бъде задържан незабавно щом влезе през вратата.
2. Фламандски политик
Новият фламандски алианс (N-VA) се трансформира в белгийския „ дом надалеч от вкъщи “ Пучдемон. Фламандските националисти, които понякога приканват за самостоятелност от Белгия, поддържат връзка намерено със сепаратистите от североизточна Испания и някогашния каталунски президент беше приветстван с отворени ръце, откакто избяга.
Белгийския държавен секретар по даването на леговище и миграцията Тео Франкен даже сподели през октомври, че „ каталунците, които се усещат политически застрашени, могат да търсят леговище в Белгия. Това включва и президента Пучдемон. Това е 100 % законно. “
Ако това се случи, за какво да не накара Пучдемон да се захване с N-VA и да го сложат в описите си? Неговото име има стойност, може да притегли огромна навалица и да има триумф в спечелването на избори (макар и не постоянно законни). Освен това, поддръжниците на Пучдемон - в това число някои в Белгия - твърдяха, че може да извършва ролята си в Каталуния с потреблението на технологии като видео връзки (виж по-долу).
3. Горски рейнджър
Може би разбираеми аргументи Пучдемон изчезна от радара за известно време след кацането си в Белгия. Когато се появи още веднъж, трябваше да приказва с в. " Льо Соар “, до момента в който вървеше в гората (Беше авансово уговорена среща, Пучдемон не се мотаеше в близост, изчаквайки да мине публицист, който разхожда кучето си).
Интервюто беше извършено в Арборетум на Тервурен – чийто уеб страница го назовава „ Кралството на дърветата “, само че не дава да се разбере дали става дума за самообявило се за без значение кралство – което безспорно се радва на публичното внимание. Неговите шефове могат да върнат жеста, назначавайки Пучдемон да поддържа мястото подредено и да потвърди, че е обърнал нов лист.
4. Продажба на пържени картофи
Ако някогашният каталунски президент в действителност желае да се слее и да прегърне пържения във фритюрник брюкселски метод на живот, какъв по-добър метод да го направи, с изключение на да отвори собствен щанд за пържени картофки?
Разбира се, няма да е El Bulli, само че продажбата на картофи, до момента в който споделя истории за старите дни в каталунската квази-република, може да бъде печелившо.
Но отидете на друго място, в случай че желаете андалуски сос.
5. Технически гуру
Ако Пучдемон не може да се прибере у дома, без да се приземи в пандиза, то сигурно може да ръководи от другаде, нали? Това беше апелът на някои от неговите поддръжници, които предложиха да ръководи Каталуния през Skype. Испанските съдилища отхвърлиха тази концепция.
Възможно ли е да се ръководи от разстояние? Няма причина за какво не, и какъв по-добър дипломат на технологиите би имало от самия Пучддемон?
Новото приложение " Exile App " може даже да се извършва напълно от емотикони. Полицията е изпратена от Мадрид да бие пенсионерите, опитващи се да гласоподават?
Източник: БГНЕС


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Анализи и мнения  Перу - едно забравено закононарушение Перу - едно забравено закононарушение  Каталуния е в задънена улица - какво следва? Каталуния е в задънена улица - какво следва?  Колко дълго Турция може да разчита на Русия в Сирия? Колко дълго Турция може да разчита на Русия в Сирия?  " Коммерсант ": Полша не намира съдружници против " Северен поток " 2  Носител на Нобелова премия за инфраструктурния проект на Тръмп: Кой ще се набута? Носител на Нобелова премия за инфраструктурния проект на Тръмп: Кой ще се набута? Интервю Още Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондон
Христо Пенчев е от младежите, на които несъмнено се въ...
Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Англия позволи два опита...
Регулаторните органи на Англия са одобрили два опита за забременяване на дете от трима родители по способ, създаден от амери...
Пхенян е осъществил противозаконен експорт за 200... Украйна плаши със наказания немски компан... Бразилски арбитър върна иззетия паспор... Заради антируските наказания на Съединени американски щати и Европейски Съюз Укр... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 4 февруари
Овен Силният вятър ще отвее доста ненужни неща от битието ви. С изненада ще установите, че въпреки да са били значима част от него, те изо...
Новините: Най-важното за деня, 3 февруари Прогноза за времето - 4 февруари (неделя) Криза за винетки в страната, срокът на мин... НА ЖИВО: Третият политически изпит на Слав... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Георги Първанов и Николай Добрев връщат...
На 4 февруари 1997 година под натиска на президента Петър Стоянов и един милион българи, протестиращи против ръководството на Българска социалистическа партия, соци...
Каракачанов: Не съм хомофоб. Полът е биоло... Столици хиляди скандират в Атина: " Македон... Меркел: Не е ясно какъв брой ще продължат прего... Въоръжените сили на Ирак започнаха акция с...  www.expert.bg  Добрите водачи се познават по тези 4 качества Добрите водачи се познават по тези 4 кач...  13 от най-страхотните мигове, които можете да изживеете в живота си 13 от най-страхотните мигове, които може...  Китай санкции 19 банки поради измами за милиарди Китай санкции 19 банки поради измами за ми...  Солиден растеж на пазара на геймърски монитори Солиден растеж на пазара на геймърски мони...  www.iwoman.bg  Голяма ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 4 февруари Голяма ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскоп...  Дневен хороскоп за 3 февруари Дневен хороскоп за 3 февруари  5 ястия, наложителни за българската стопанка 5 ястия, наложителни за българската дом...  Кейт Ъптън упрекна дизайнера на Guess в полов тормоз Кейт Ъптън упрекна дизайнера на Guess в с...  http://www.sportlive.bg  Херо е подготвен да зареже Лудогорец поради Казахстан Херо е подготвен да зареже Лудогорец поради...  Моу отново пропищя от тихите почитатели на Моу отново пропищя от тихите почитатели на " Олд...  Играч на Ривър Плейт вкара гол в жанр Играч на Ривър Плейт вкара гол в жанр " М...  От най-хубавите в света до най-слабите в клубната история От най-хубавите в света до най-слабите в... Интервю Още Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондон
Христо Пенчев е от младежите, на които несъмнено се въ...
Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Нови Най-четени Най-коментирани Пет вероятни работи за Пучдемон в Брюксел... 8 0 Симеон Стоянчов – Малката Рижа остава за непрекъснато в ареста... 90 0 2 починали и 50 ранени при жп злополука в Съединени американски щати... 94 0 Четирима починаха при тежка злополука в прохода Хаинбоаз... 1241 <

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР