Реализацията е краен етап на една разузнавателна операция, всички други

...
Реализацията е краен етап на една разузнавателна операция, всички други
Коментари Харесай

Маноил Манев: Мълчанието на Радев е необяснимо

" Реализацията е краен стадий на една разследваща интервенция, всички други са завършени. В подобен миг тишината е единствено политическо приказване. Задържането на шпионите беше доста значимо. Тези хора не работят на никаква друга основа с изключение на за пари, не са вербувани на основата на честност и правила ".

Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Маноил Манев от ГЕРБ, втори в листата на партията в Стара Загора.

По думите му шпионите си мислят, че страната не работи, а те са най-умните и хитрите, а за 2-3 000 $ продават страната си, това е главозамайване.

" Радевото безмълвие не си го изяснявам. Докога Българска социалистическа партия ще пази хората, които продават България? И докога президентът няма да се намеси и да вземе отношение по този случай? ", попита Манев.

Според него казусът с битовата престъпност ще се реши с допустимо най-близко и огромно наличие на полицията до хората – мобилни екипи тук-там без полицейско непрекъснато наличие.

По тематиката за районен съд Македония Маноил Манев съобщи, че историята не може да бъде газена и преработвана в конюктурни моменти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР